TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

şöyle bir yol deneyin eğer olursa 1090 sepet tutarı yapmaya çalışın. Siparişi ödeyin, ödedikten sonra kalan jeton için size %6 + 10 jeton verecek 30 dkka için. siparişi iptal edip tekrar aynı sepeti oluşturup satın alırsanız bence tamamlayabilirsiniz. Baktınız olmuyor bu siparişi de iptal edin.
bende %4 veriyor

Arkadaşlar 63 jeton için ne kadarlık ve kaç sipariş vermem gerekiyor bilgi veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
bu etkinlik bana 4 kere geldi. her seferinde ilk siparişi 500 liralık verdim ve 62 jeton topladım saçma bir şekilde. ikinci siparişi de minimum 500 liralık verince etkinlik tamamlandı. 4 kere aynı olay yaşandı.

@valhalla hocam ne güzel 1k 1k kredi veriyordu, bu sefer 600 verdi. 1k olması için ne yapmak lazım 🤣
Benim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.

ben 1000 1000 aliyordum sonra 600 krediye dustu kullanmadim simdi de wincredit yazip girdigim zaman etkinlik sona erdi odul icin uygun degilsin yaziyor bu duzelir mi yoksa yeni hesap mi acmaliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri