TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bu ürünü almayı düşündüm de almadım ancak incelemelerde gayet amatör seviye için iş göreceği söyleniyordu Prof. anlamda iş yapmıyorsanız iş görür. Yol çekmek için vb.
Yol çekmek derken?:rolleyes:

Selamlar hocam, çok ince işçilik gerektiren elektronik temir ve lehim işlemlerinde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Mesela cep telefonunuz düştü ekranı kırıldı servis size ikinci el-orjinal veya yan-sanayi ekran takıp kapatıp ortalama yarım saatte işlemi bitirip veriyor. Ancak telefonunuzdan çıkan orjinal ekranı tamir edilebilir durumdaysa atıyorum flex kablosunda yırtık varsa saç teline benzer bakır tel kullanarak bu cihazlar ile lehimleyip tekrar kullanılır hale getirebiliyor :)

Devrelerdeki küçük devre elemanlarını üzerlerindeki yazıyı felan okuyorsun. Bir nevi mikroskop. Gerçi benim iphonede var bu özellik ama telefonu askıya tutturmaya üşeniyorum :D

Bu gün temudan 1 devre geldi mesela bozuk çıktı. Yollarını da kopardım. Bu mikroskop bugün işime yarardı belki.

Arkadaşlar merhaba,
Az önce bir şey keşfettim özellikle de bu klavyeyi krediyle almak isteyenler için birebir fırsat...Ama sadece normal sepetten alınabiliyor, wincredit te indirimli haline denk gelemedim, denk gelen olursa da kaçırmasın...
Ürün malumunuz Ajazz AK820.. Hani şu 1168 TL den satışa koyup da kampanyadan alamadığımız ürün.. İşte bu üründe 5 saatliğine kampanya yapmış yetişen kapar, fiyatı 995 TL ye inmiş...Ama dediğim gibi hazır 1000 TL krediniz varsa direk normal sepetten alabiliyoruz. Wincredit te bu fiyattan hala listelenmiyor.

Not: Çok önemli bir nokta, eğer mevcut hesabınızda bu ürün hala 1168 TL olarak görüntüleniyorsa, diğer hesaplarınıza geçiş yapıp oradan ürünü sorgulatın. Çünkü az kullanılan hesaplar için 995 TL fiyat teklifi geçerli anladığım kadarıyla... Benim en aktif hesabımda 1168 TL den gösteriyor ama çok az kullandığım 2 hesabımda ürünü görüntülediğimde 995 TL den 5 saat için geçerli indirimli fiyat diye çıktı karşıma...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminim ondandır, birkaç kez benim de başıma geldi bu durum..
Bence bu klavyeye hiç bulaşmayın. Bu ürüne 1.5K vermek yerine Türkiye'den kaliteli kablosuz klavyeler alınabilir.

Beyler benim 60 jeton veren etkinlik sayfası tekrardan 50 jeton istemeye başladı belirli bir süre alışveriş yapmadım beni etkinlik sayfasına da atmadı en sonunda anladı bana yerleştiremeyeceğini tekrar 50 jetona döndü 😂

Selamlar hocam, çok ince işçilik gerektiren elektronik temir ve lehim işlemlerinde kullanılıyor bildiğim kadarıyla. Mesela cep telefonunuz düştü ekranı kırıldı servis size ikinci el-orjinal veya yan-sanayi ekran takıp kapatıp ortalama yarım saatte işlemi bitirip veriyor. Ancak telefonunuzdan çıkan orjinal ekranı tamir edilebilir durumdaysa atıyorum flex kablosunda yırtık varsa saç teline benzer bakır tel kullanarak bu cihazlar ile lehimleyip tekrar kullanılır hale getirebiliyor :)
Valla nece konuştuğunu bile anlamadım babacan :D
Şaka bi yana öyle bi işe yarayacağını tahmin ediyodum ufaktan ama anlamadığım dil anlamadığım lisan :) En son üni.de okurken bu tarz şeylerle neşrederdik yıllar geçti ve hayatın olağan akışında birgün bile ihtiyaç duymadığım gereksiz bilgi sınıfına girdi kaldı öyle :)
İhtiyacı olana hayırlı olsun demek düşer bana, açıklama için şükran :)

Devrelerdeki küçük devre elemanlarını üzerlerindeki yazıyı felan okuyorsun. Bir nevi mikroskop. Gerçi benim iphonede var bu özellik ama telefonu askıya tutturmaya üşeniyorum :D

Bu gün temudan 1 devre geldi mesela bozuk çıktı. Yollarını da kopardım. Bu mikroskop bugün işime yarardı belki.
Hee :D
Dabi anladım...
Senin de nece konuştuğunu anlamadım :D
Aldıysan hayırlı olsun kardeşim..

Valla nece konuştuğunu bile anlamadım babacan :D
Şaka bi yana öyle bi işe yarayacağını tahmin ediyodum ufaktan ama anlamadığım dil anlamadığım lisan :) En son üni.de okurken bu tarz şeylerle neşrederdik yıllar geçti ve hayatın olağan akışında birgün bile ihtiyaç duymadığım gereksiz bilgi sınıfına girdi kaldı öyle :)
İhtiyacı olana hayırlı olsun demek düşer bana, açıklama için şükran :)

Hee :D
Dabi anladım...
Senin de nece konuştuğunu anlamadım :D
Aldıysan hayırlı olsun kardeşim..
Onu wincreditde vermiyor verse alacağım hemen. 4inçli ekranlı olanları veriyor uyanık :D

Arkadaşlar 63 jeton için ne kadarlık ve kaç sipariş vermem gerekiyor bilgi veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
1000051776.jpg

Arkadaşlar 63 jeton için ne kadarlık ve kaç sipariş vermem gerekiyor bilgi veren olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
şöyle bir yol deneyin eğer olursa 1090 sepet tutarı yapmaya çalışın. Siparişi ödeyin, ödedikten sonra kalan jeton için size %6 + 10 jeton verecek 30 dkka için. siparişi iptal edip tekrar aynı sepeti oluşturup satın alırsanız bence tamamlayabilirsiniz. Baktınız olmuyor bu siparişi de iptal edin.

bende 50 jeton istedi ve ilkinde %4 + 10 coin iken 2. sepette %8 e çıkardı %6 yerine

Geri