TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Vergiyi fazla hesaplıyor. Sizde de bu durum var mı? Normalde maksimum 750 TL öderken bu miktar sepet tutarı aynı olmasına rağmen 900 TL'ye yaklaşmış.

@valhalla hocam ne güzel 1k 1k kredi veriyordu, bu sefer 600 verdi. 1k olması için ne yapmak lazım 🤣
Beklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim iki hesaba da dünden beri gelmiyor teklif. İade-iptal vs de yapmadım. Temu sıkıldı artık benden sanırım. 3 aydır güzel bir serüven oldu.
Sabır dostum herşeyin başı sabır :)

Beklemek lazım sabırla beklemek, en az 1 hafta 10 gün 1000 TL harici verdiği teklifleri kullanmamak ve mümkünse nadiren o hesaba tekrar girmek...Nihayetinde pes edip veriyor ama dediğim gibi sabır olmazsa olmaz...Tek hesap özelinde 10 larca kez deneyip her seferinde 1000 TL yi alabildiğim yegane garanti yöntem...Ama bununla uğraşmak istemiyorum diyorsanız -varsa- başka hesaplarınızı da ara ara kontrol edin çünkü onlara da geliyor..

Sabır dostum herşeyin başı sabır :)
3 hesabıma da sürekli olarak 1k kredi teklifi geliyor ama ilk başta ürün + vergi olayı biraz beni geri itiyor, işin açığı fazla para ödemek istemiyorum 🤣 ana hesapta almam gereken şeyler olduğu için ürün + vergi ödedim ama diğer hesaplarda ödemek istemiyorum

%77 vergi çıkıyor. :)

Vergiyi fazla hesaplıyor. Sizde de bu durum var mı? Normalde maksimum 750 TL öderken bu miktar sepet tutarı aynı olmasına rağmen 900 TL'ye yaklaşmış.
Bizim gümrük politikalarınca Türkiye'deki piyasaya rekabet olusturabilecek bazı ürünlere farklı vergilendirme mevcut. Temuyla ilgili değil yani. Mesela bir meyve sıkacağı ekle ve vergisinin farklı olduğunu göreceksin.

%77 vergi çıkıyor. :)
Aynen bütün ürünlerde şu an bu var 3-5 ürün ekledim %60'dan fazla ekledi :peeposad:

Temsilciye sordum şu an ki vergi durumunu onlarında haberi yok herhalde, eski kararnameye göre zaten düzenledik felan diyor :peepo1:

Son düzenleme:
Bende genelde ilk ödeme yaptığımda %4 veriyor siparişi iptal ediyorum, sonra %6 veriyor
Wincredit sayfasından %4 ile oluşturduğunuz siparişi mi iptal ediyorsunuz. Tam olarak ne yapmak gerekiyor 60 jeton istediğinde?

Temudan onerebileceginiz yazlik klima etkili fan veya normal fan var mi?
icerisine buz konulanlar falan var sanirim

159 ile 179 arasındaki fark nedir?
Şekil/tutuş

Aj179 pro/apex siyah hali gelse çökücemde yok gelmiyor wincredit gümrük limiti güncellenmemiş 1095tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,881
Üyeler
183,914
Son üye
gul38
Geri