Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ahmet Taşlıova
kara yoluyla kargo kaç günde geliyor daha önce bu yöntemle sipariş eden var mı
Ortalama 20-30 gün arası geliyor..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam masa altı kablo duzenleyici sepet aldinizmi aldıysanız onerirmisiniz ve link atarmisiniz.
Evet farklı türlerde aldığımız oldu aşağıda aldıklarımızın linklerini paylaşıyorum, linklerde son 2 sıradakileri şahsen tavsiye ederim, diğerlerine oranla daha verim alıyoruz.. (Özellikle son sıradaki hem ofiste hem evde en memnun kaldığım...)

Sorma ya artık hiç alamıyorum hepsi 1095 ten fazla fiyatta her satıcıda. Ama ben 10 tane falan stok yaptım tabii ki 😂 Allah'tan stoklarımda sorun yok şu an stok var hâlâ
2 gün önceydi galiba wincredit ten 1059 TL den 150 Pro aldım 3 ayrı hesaptan, bu aralar dediğiniz gibi yükseklerde.. Ama ara ara alınabilir seviyelere iniyor takip edin arada..

Son düzenleme:

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,008
İsim
Sercan GÖKALP
Ortalama 20-30 gün arası geliyor..

Evet farklı türlerde aldığımız oldu aşağıda aldıklarımızın linklerini paylaşıyorum, linklerde son 2 sıradakileri şahsen tavsiye ederim, diğerlerine oranla daha verim alıyoruz.. (Özellikle son sıradaki hem ofiste hem evde en memnun kaldığım...)

2 gün önceydi galiba wincredit ten 1059 TL den 150 Pro aldım 3 ayrı hesaptan, bu aralar dediğiniz gibi yükseklerde.. Ama ara ara alınabilir seviyelere iniyor takip edin arada..
Evet evet hepsinden bakıyorum en son 1063 TL idi şimdi artmış. Geldikçe atıyorum kenara stoklarım şu an mevcut Allah'tan

BLCK_HCKR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Mert Kaya
İlgilendiği Kategoriler
Overclock, hardware.
Arkadaşlar win creditte 2 sipariş vermeden 1 sipariş 1050tl civarı versek de tüm jetonlar toplanıyor mu?

alperugurcan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Alper Uğurcan
Dun wincredit bannerini gordum tiklamadim ne olacak diye simdi gitti gelmiyor :blobdance:

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
Sistemi ogrenmeye calisiyorum, bunu siparis edersem 2900tl kuponun alt limiti nedir veya bu kuponu verecek mi gercekten. Bir sey siparis etmeden kupon vermiyor mu indirim vs ?
Screenshot_20250412-094650_Temu.jpg

Thadox

80+ Bronze
Sistemi ogrenmeye calisiyorum, bunu siparis edersem 2900tl kuponun alt limiti nedir veya bu kuponu verecek mi gercekten. Bir sey siparis etmeden kupon vermiyor mu indirim vs ?Alıntıyı görüntüle
Kupon iadesi için sipariş oluşturma asla. Sadece kredi iadesi için oluştur. Bunun için en mantıklısı wincredit bundan sonra ikinci seçenek ise claimcredit. Kuponları sana parça parça veriyor hiç bir işlevi kalmıyor.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Musa Topçu
Sistemi ogrenmeye calisiyorum, bunu siparis edersem 2900tl kuponun alt limiti nedir veya bu kuponu verecek mi gercekten. Bir sey siparis etmeden kupon vermiyor mu indirim vs ?Alıntıyı görüntüle
gereksiz boş bir kampanya 50 tane 100-150-200tllik kupon verecek tek siparişte max 200tl indirim eklenmiş olacak 600-1k-1.8k kredi iadesi dışı boş

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Emir
Kupon iadesi için sipariş oluşturma asla. Sadece kredi iadesi için oluştur. Bunun için en mantıklısı wincredit bundan sonra ikinci seçenek ise claimcredit. Kuponları sana parça parça veriyor hiç bir işlevi kalmıyor.
wincredit de sipariş sonrası iade yapıyor o zaman ? wincredit ne zaman girsem katılıma açılmadı diyor

Palo DAYI 👑

80+ Platinum

Thadox

80+ Bronze
wincredit de sipariş sonrası iade yapıyor o zaman ? wincredit ne zaman girsem katılıma açılmadı diyor
Eğer wincredit kampanyasına dahil olamıyorsan telefondan temuyu sil 3 gün temu ile ilgilenme gir sonrasında sana verecektir. (3 gün sonra Promosyon mesajları kısmında 300 kredi diyorsa sakın tıklama onu 600 yapıp veriyor, sana 1000 lazım o yüzden bekle o senin önüne sürer veya wincredit yazıp arada bak. Sadece o 300 krediye kampanyasına tıklama)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,417
Üyeler
172,506
Son üye
Cemcarlos
Top Bottom