valhalla
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 649

- Konu Sahibi Konu Sahibi
 - #1,223

Ortalama 20-30 gün arası geliyor..kara yoluyla kargo kaç günde geliyor daha önce bu yöntemle sipariş eden var mı
	Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
Evet farklı türlerde aldığımız oldu aşağıda aldıklarımızın linklerini paylaşıyorum, linklerde son 2 sıradakileri şahsen tavsiye ederim, diğerlerine oranla daha verim alıyoruz.. (Özellikle son sıradaki hem ofiste hem evde en memnun kaldığım...)Hocam masa altı kablo duzenleyici sepet aldinizmi aldıysanız onerirmisiniz ve link atarmisiniz.
20/ / adet tekrar kullanılabilir bağlama bağcığı 6 i̇nç - Temu Türkiye
20/ /  adet tekrar kullanılabilir bağlama bağcığı, 6 i̇nç siyah gri gelişmiş ayarlanabilir bağcık, mikrofiber bez kablo yönetimi askısı, ayarlanabilir kablo yöneticisi bağcığı, Temu'  düşük fiyata.
				kabloları veri kablolarını kulaklık kablolarını güç - Temu Türkiye
Temu'da kabloları, veri kablolarını, kulaklık kablolarını, güç kablolarını, masaüstü ve masa altı kablo bağları, tekrar kullanılabilir yapışkanlı kayışlar   eşyalarını kesmek ve düzenlemek için çok yönlü bir araç için   fırsatlar  . Tasarruf etmeye başlamak için Temu'  alışveriş yapın.
				50 adet yeni̇ yapışkan kablo klipsleri yükseltilmiş duvar - Temu Türkiye
50 adet yeni̇ yapışkan kablo klipsleri yükseltilmiş duvar tel tutucuları kablolama için pc, duvar, masa altı, noel işıkları   i̇ç/dış mekan,  , dash cam, ethernet, elektrik   küçük ürününü Temu'  düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve office & school supplies hakkındaki...
				dayanıklı poliamid malzemeden yapılmış ev ofis malzemeleri - Temu Türkiye
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni office & school supplies ürünümüzün bir parçası olan dayanıklı poliamid malzemeden yapılmış, ev ofis malzemeleri i̇çin çok amaçlı kablo tutucu, masa ve duvar düzenleme i̇çin kilitli bant tel organizatörü, güçlü yapışkanlı 20li naylon kablo  'i Temu'da  .
				This item was discontinued
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni araçlar   tamirat malzemeleri ürünümüzün bir parçası olan 2'li paket pvc kablo yönetim yolu - güçlü yapıştırıcı ile masa altı kablo düzenleyici tepsi, kablo gizleyici kılıf,   kurulum, ofis   i̇çin 39.88cm kablo düzenleyici ürününü Temu'da  . daha   satın...

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 
2 gün önceydi galiba wincredit ten 1059 TL den 150 Pro aldım 3 ayrı hesaptan, bu aralar dediğiniz gibi yükseklerde.. Ama ara ara alınabilir seviyelere iniyor takip edin arada..Sorma ya artık hiç alamıyorum hepsi 1095 ten fazla fiyatta her satıcıda. Ama ben 10 tane falan stok yaptım tabii kiAllah'tan stoklarımda sorun yok şu an stok var hâlâ

Son düzenleme: