TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Şunun çözümü yok sanırım. 2950de kalmıştı normal olması gerekendeki gibi. Bir sipariş verip 3000 jetona tamamladım. Sabah kalktığımda üründen vazgeçip başka bir şey alayım dedim ve iptal ettim. Sonra yeni sipariş verdim ama bu sefer +10 jetonu vermeyince eksik kalıyor :D Bu hatayı ikinci yapışım. Acele edip sipariş veriyorum sonra ürünü değiştiresim geliyor..

Alıntıyı görüntüle
valla bende aynı rc aracıma parça aldımda pahalı gedli aldıklarıma göre fiyat ama 1000 zaten iade olacak diye etmedim uğraşamam yine sınıra takılmakla ztn temu kredisi aldım diye şüpheli işlem dedi kredi iadesine alamıyrodum parayı müşteri hizmetlerine destek açtım öyle düzeldi :D

valla bende aynı rc aracıma parça aldımda pahalı gedli aldıklarıma göre fiyat ama 1000 zaten iade olacak diye etmedim uğraşamam yine sınıra takılmakla ztn temu kredisi aldım diye şüpheli işlem dedi kredi iadesine alamıyrodum parayı müşteri hizmetlerine destek açtım öyle düzeldi :D
Dün yeni açtığım hesapta 60kredide kaldı çark. Bir ürün alıp iade edip tekrar sipariş verip 60 jetonu tamalayayım dedim. Siparişi ipta letmek isterken bana da şüpheli işlem paranı bakiye olarak değil sadece bankaya iade edebilirsin uyarısı çıktı. Eyvah dedim şimdi mecbur ikinci iptal işlemi yapmadan bir ürün daha sipariş vereceğiz dedim :D. 1600 üstüne 900 felan daha ödemiş olacaktım. Sonra uygulamayı aç kapa yaptım düzelmedi. Sonra wifi ağına bağlanınca sanırım benim diğer hesapları tanıdı ve bakiye olarak iptal işlemini gerçekleştirmeye izin verdi. İptal edip aynı ürünleri tekrar aldım 3000 jetonu yeni hesapta hallettim :D. Kurcalaya kurcalaya temu uzmanı olduk.

Bir de dün şöyle bir olay başıma geldi. Buna da dikkat edin.

Ön siparişli bir ürün ve yanına ıvır zıvır ekledim. Ön sipariş ürünleri temin etmesi uzun sürdüğünden o siparişte verdiğim tcyi başka siparişte daha kullanmışım.

Ön siparişteki ürünler ikiye bölündü ve pahalı olan ürün gönderildi. Diğer ıvır zıvır hala bekliyordu. Daha sonra diğer hesaptan verdiğim siparişte kargolanınca 5 hak dolmuş oldu.

Diğer ıvır zıvırlar iptal oldu.

1.JPG
2.JPG

Gerçi iade işime geldi. Ödediğim gümrük vergisi kadar ücreti geri ödediler. 1 adet f1 lego aracı bedavaya gelmiş oldu. Tek sıkıntı hesaba havale yapmışlar para 1 ayda geri gelecek :D

Bir de dün şöyle bir olay başıma geldi. Buna da dikkat edin.

Ön siparişli bir ürün ve yanına ıvır zıvır ekledim. Ön sipariş ürünleri temin etmesi uzun sürdüğünden o siparişte verdiğim tcyi başka siparişte daha kullanmışım.

Ön siparişteki ürünler ikiye bölündü ve pahalı olan ürün gönderildi. Diğer ıvır zıvır hala bekliyordu. Daha sonra diğer hesaptan verdiğim siparişte kargolanınca 5 hak dolmuş oldu.

Diğer ıvır zıvırlar iptal oldu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Gerçi iade işime geldi. Ödediğim gümrük vergisi kadar ücreti geri ödediler. 1 adet f1 lego aracı bedavaya gelmiş oldu. Tek sıkıntı hesaba havale yapmışlar para 1 ayda geri gelecek :D
Garanti bankası kullanıyorum. İadeler 2 saatte geliyor. Eğer varsa kullanmanızı öneririm.

Garanti bankası kullanıyorum. İadeler 2 saatte geliyor. Eğer varsa kullanmanızı öneririm.
Ben de de daha önce benzer durumlar yaşandı arada... Akbank hesabıma geldi sanırsam birkaç saat içinde..

Kredi kartına iadeler hemen gelir. Ben banka kartı kullanıyorum. Bir önceki tam 1 ay sürdü gelmesi. Şikayet var sitesinde 2 aydır iade bekleyenler vardı. Hatta bu forumda da iade bekleyenlerin konusu vardı. Ziraat banka kartı sıkıntılı.

Kredi kartına iadeler hemen gelir. Ben banka kartı kullanıyorum. Bir önceki tam 1 ay sürdü gelmesi. Şikayet var sitesinde 2 aydır iade bekleyenler vardı. Hatta bu forumda da iade bekleyenlerin konusu vardı. Ziraat banka kartı sıkıntılı.
Kamu bankaları cidden sıkıntılı, hanım Halkbank çalışanı, bankacı yani... Bir keresinde onun istediği birkaç şeyi onun debit kartıyla aldık, ürünler geldi ama beğenmedi kalitesini ben de geri gönderim yaptım kargoladım da... Ama hesabına iade dediğiniz gibi 1 ay civarında oluştu.. Aynı tarihlerde benim de iadem oldu Akbank debit karttı o da... Ama Akbank a iadeyi bikaç saatte yaptılar işte :) Hanım baya gıcık olmuştu bu duruma :)

Kamu bankaları cidden sıkıntılı, hanım Halkbank çalışanı, bankacı yani... Bir keresinde onun istediği birkaç şeyi onun debit kartıyla aldık, ürünler geldi ama beğenmedi kalitesini ben de geri gönderim yaptım kargoladım da... Ama hesabına iade dediğiniz gibi 1 ay civarında oluştu.. Aynı tarihlerde benim de iadem oldu Akbank debit karttı o da... Ama Akbank a iadeyi bikaç saatte yaptılar işte :) Hanım baya gıcık olmuştu bu duruma :)
Malesef öyle. Yapacak bir şey yok artık bekleyeceğiz. Banka kartında kendi paramız olduğu için o yüzden fazla ilgilenmiyorlarmış. Kredi kartı olunca iş değişiyor. Gelsin de 1 ay sürsün sıkıntı değil.

bende 5 gündür bu şekilde kaldı bir daha vermeyecek galiba :D

Ekler

• WhatsApp Image 2025-04-14 at 18.37.34.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-14 at 18.37.34.jpeg
    89 KB · Hit: 48
20 gündür falan 60 jetona dönmüştü benim hesap 50ye düşer diye bekledim ama düşmedi. En son bugün bari ilk siparişi iptal edip 2.ye vereceği %6 ile yapıp alıyım dedim verdiği süre içinde, ilk siparişi iptal edince wincredit kampanyası komple gitti şu an etkinlik sona erdiye döndü. Niye böyle oldu nerede hata yaptık ya 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri