Temu da kafayı yedi herhalde ya da bizim gümrüktekiler cozutmuşlar gibi... Bunu da ilk kez duyuyorum, ekibi saymazsam belki sadece ben son 6 ayda 7-8 kez akıllı kol saati aldım hatta sonuncusunu teslim alalı 10 gün olmadı daha hiç böyle bir şey demedi bana... Ki bizim ekipteki çocukları katsam en az 40-50 kez alınmıştır bizde...
saat lınk gelırmıbendede yeni olarak ülkenizin güvenlik kurallarını uymuyor diye iptal etti (akıllı kol saatini)
İyi de kargo kısıtlamasından kastı neymiş müşteri hizmetlerine sordun mu?Alıntıyı görüntüle
kargo kısıtlaması tc limit dolmuş olayı değil(aynı tc ile bir daha alış veriş yaptım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
@valhalla
Benimde bir ürünüm 6 gündür havaalanı deposundaİyi de kargo kısıtlamasından kastı neymiş müşteri hizmetlerine sordun mu?
Son 1 yılda aldığım saatlerin linklerini aşağıya bırakıyorum, hepsi sağlam hepsi canavar gibi çalışıyor..saat lınk gelırmı
Ya evde büyüğüm(annem) istedi gündelik kullanmak için Türkiyeden alacaktım çok pahalı onlar dedi .Temudan aldım akıllı saat erkek için değil yani yoksa çok çeşit var.Son 1 yılda aldığım saatlerin linklerini aşağıya bırakıyorum, hepsi sağlam hepsi canavar gibi çalışıyor..
erkekler için yeni saat siyah büyük çok fonksiyonlu saati spor yuvarlak kronograf saati dakika takvim ekranı - takı & aksesuar - Temu
erkekler için yeni saat siyah büyük çok fonksiyonlu saati spor yuvarlak kronograf saati dakika takvim ekranı ürününü Temu' düşük fiyata satın alın. İncelemeleri kontrol edin ve takı & aksesuar ile ilgili yenilikleri görün. En son gelenleri keşfedin.www.temu.com
akıllı saat, 3.35cm hd tft ekran, alaşım gövde, kablosuz 5.0, usb şarj, lityum pili- , ekran oranı, 110+ spor , fitness takipçisi, uyku monitörü, adım sayacı, aktivite takipçisi, alarm saati, hava durumu tahmini, hesap makinesi, kablosuz çağrı yanıt
akıllı saat, 3.35cm hd tft ekran, alaşım gövde, kablosuz 5.0, usb şarj, lityum pili- , ekran oranı, 110+ spor , fitness takipçisi, uyku monitörü, adım sayacı, aktivite takipçisi, alarm saati, hava durumu tahmini, hesap makinesi, kablosuz çağrı yanıt, erkekler ve kadınlar için, 2025 yeni akıllı...www.temu.com
sport akıllı saat, mesajlar ile 1.83 inç tam dokunmatik ekran görüntüsü, uyku i̇zleme, adım sayacı, mesaj uyarıları, iphone ve android telefonlarla uyumlu, kadın erkekler için uygun fitness takipçi bileklik, doğum günü hediyesi - akıllı ev - Temu
sport akıllı saat, mesajlar ile 1.83 inç tam dokunmatik ekran görüntüsü, uyku i̇zleme, adım sayacı, mesaj uyarıları, iphone ve android telefonlarla uyumlu, kadın erkekler için uygun fitness takipçi bileklik, doğum günü hediyesi ürününü Temu'da satın alın. Temu'dan gönderilen ürünlerde ücretsiz...www.temu.com
ultra-thin akıllı saat 1.9-inç tam dokunmatik kavisli ekran akıllı bilezik, arama cevaplama/yapma, mesaj hatırlatıcısı, çoklu spor modları, kamera kontrolü/müzik, uyku , android 5.0 ve iphone 9.0 ile uyumlu, erkekler/kadınlar i̇çin uygun, hediye ola
Temu'daki bu ultra-thin akıllı saat 1.9-inç tam dokunmatik kavisli ekran akıllı bilezik, arama cevaplama/yapma, mesaj hatırlatıcısı, çoklu spor modları, kamera kontrolü/müzik, uyku , android 5.0 ve iphone 9.0 ile uyumlu, erkekler/kadınlar i̇çin uygun, hediye olarak, doğum günü hediyesi olarak...www.temu.com
2.hesapta wincredit gelmiyor :SYa evde büyüğüm(annem) istedi gündelik kullanmak için Türkiyeden alacaktım çok pahalı onlar dedi .Temudan aldım akıllı saat erkek için değil yani yoksa çok çeşit var.
Kartı komple sil birdaha ekleme siparis geçerken ekle birde öyle deneÇok ilginç bir şekilde kayıtlı kartı silip tekrar ekledim mesajlar kısmında 500tl yazıyordu 2sn geçmeden 2000tl kupona döndü
Bakalım öylede deneyecem can sıkıntısından 2000tl kupon olayına tıkladım o varken wincredit gelmiyorKartı komple sil birdaha ekleme siparis geçerken ekle birde öyle dene
Al de ama kullanma en azindan yazi gitsinBakalım öylede deneyecem can sıkıntısından 2000tl kupon olayına tıkladım o varken wincredit gelmiyor
benim hesabıma da 2 haftadır gelmiyor. 40 küsür kez faydalanmıştım. birden bire gelmez oldu. günlerce programı açmadım ama hala gelmedi. müşteri hizmetlerine yazdım. etkinlik daveti gelmeyecekse hesabımı kapatayım o zaman dedim. etkinlik daveti rasgele geliyor, lütfen bekleyin dediler. sabırla beklediğim için 250 tl kredi yükledi ve %20 indirim kuponu verdi. beklemeye devamBakalım öylede deneyecem can sıkıntısından 2000tl kupon olayına tıkladım o varken wincredit gelmiyor