Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Merhaba,
@Takkkql a katılıyorum aynı şekilde, o uçların %90'ı bir işe yaramayacak. Yok illa o paraları vereceğim diyorsanız aşağıdaki ürünü önerimim, 5Nm torklu taşıma çantası vs. olan şarjlı tornavida. Wincredit ile denk getirirsiniz çok karşıma çıkıyor.

O torklu olanın siyah modeli vardı çok daha güçlüsü. 1k üzeri fiyatı.

Merhaba,
@Takkkql a katılıyorum aynı şekilde, o uçların %90'ı bir işe yaramayacak. Yok illa o paraları vereceğim diyorsanız aşağıdaki ürünü önerimim, 5Nm torklu taşıma çantası vs. olan şarjlı tornavida. Wincredit ile denk getirirsiniz çok karşıma çıkıyor.

ben bundan aldım geliyor yolda sadece aleti ama kafalardan evde bol var :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 TL KREDİ KAZAN yazıyor mesajlar kısmında AL diyorum etkinlik henüz katılıma açılmadı diyor taş taş mı geçiyor bu temu benle
(yeşil ekran)normal kredi iadesi ise o sayfada alım yaptıktan sonra 7 gün boyunca geri iade veriyor

500 TL KREDİ KAZAN yazıyor mesajlar kısmında AL diyorum etkinlik henüz katılıma açılmadı diyor taş taş mı geçiyor bu temu benle
Valla hocam ben senin vakayı cidden anlamadım, tam tezlik bi durum seninkisi ama benim ihtisasım bile yetmiyor senin bu durumunun neden olduğunu çözmeye:)

Yok wincredit bu
Bence bu arkadaşın ödeme yöntemini değişmesi lazım
Gecen alayim dedim benim hesaptan arkadaşa ürün , bilgilerini verdi iade yöntemi yapayicaktim 60 jeton istediği icin yaptim ve sonuç bugüne kadar hiçbir zaman asıl ödeme yöntemine iade zorunlu tutmuyordu bu arkadaşın bilgileri girince tekte zorunlu tuttu nedense

Bence bu arkadaşın ödeme yöntemini değişmesi lazım
Gecen alayim dedim benim hesaptan arkadaşa ürün , bilgilerini verdi iade yöntemi yapayicaktim 60 jeton istediği icin yaptim ve sonuç bugüne kadar hiçbir zaman asıl ödeme yöntemine iade zorunlu tutmuyordu bu arkadaşın bilgileri girince tekte zorunlu tuttu nedense
her şey tamamen farklı adres(ki adresi daha hesaba girmedim) telefon yeni internet yeni hesaplar yeni mailler yeni asıcam kendimi

birden fazla hesapta kullanıp sipariş iptal yaptığında güvenlik amaçlı istiyor

her şey tamamen farklı adres(ki adresi daha hesaba girmedim) telefon yeni internet yeni hesaplar yeni mailler yeni asıcam kendimi
Vpnle hesap kur hatta yeni mail adresi ac vpn açıkken açtığın maille kaydol

Geri