Layhton
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Pardonödeme ekranı değil yahu kampanya sayfası
Etkinlik sayfasının görüntüsünü paylaşabilirmisiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardonödeme ekranı değil yahu kampanya sayfası
Etkinlik sayfasının görüntüsünü paylaşabilirmisiniz
1000 tl+ ürün olması gerek. vergi hariç.Pardon
50 jeton istiyor %4 +10 jeton veriyor yani 1000tlnin %4 ü 40 yapar 10 da ekstra kendi verdiğine görePardon
Sen sanırım hem ürün hem iade peşindesin. İstersen dene. Sonra bana çark gelmiyor demeDestek sayfasınsan siparişe tıklayıp bize ulaşın kısmına tıkladım direkt bu seçenek geldi
Iade alsam ne olur çok merak ediyorum
Çark dediğin wincreditse bu hesaba şimdiye kadar hiç gelmedi. Discount777 çok iyi geliyor her seferinde en az %60 indirim alıyorum dün %64 indirim verdi istediğim figüre. İlk başta da %99 indirim gelmişti bu hesaba. Hem ürünü hem paramı alırsam tadından yenmezdi şahsenSen sanırım hem ürün hem iade peşindesin. İstersen dene. Sonra bana çark gelmiyor deme![]()
Kusura bakmayın geç döndüysem..Alıntıyı görüntüle
1 haftadır gümrükte olan ürün için desteğe yazdım bana bunu dedi. Para iadesi dersem ürünler bana gelecek mi yoksa geri mi gidecek? Acil cevap alabilirsem iyi olur. @valhalla
Kusura bakmayın geç döndüysem..
Para iadesi derseniz ürünler size ulaşmaz ve geri döner..
Gümrükte beklemesi Temu'nun problemi değil malesef. Benim bugün gelen ürünüm 20 gün sürdü. 7 günde gelen ürünüm oldu.Alıntıyı görüntüle
Canlı destekten yardım aldım ürünlerin bana gelmesi kuvvetle muhtemel. Yine de para iadesi seçeneğini seçmekte tereddütteyim 9 gündür sipariş gümrükte bekliyor iade etsem aldıklarımı tekrar almaya uğraşmak istemem 1 2 gün daha bekleyip ona göre iade ederim.
tahmini en geç teslim tarihi 3 mayıs gözüküyor. 5 günü kaldı açıkçası. siparişi 5 nisanda verdim.Gümrükte beklemesi Temu'nun problemi değil malesef. Benim bugün gelen ürünüm 20 gün sürdü. 7 günde gelen ürünüm oldu.
Sana zaten belirli tarih aralığı veriyor.
Mesela 5 - 23 Mayıs diyor. En erken 5 mayıs. Sen 5 mayısta gelmeyince hemen para iadesi istemeye çalışıyorsun. 23 Mayısa kadar beklemen gerek normalde.
Alıntıyı görüntüle
5 nisanda verdiysen 30 gün geçtiğinde tam para iadesi veriyor. Yine karar senin istersen iptal et ama o ürün sana kesin gelecektir.tahmini en geç teslim tarihi 3 mayıs gözüküyor. 5 günü kaldı açıkçası. siparişi 5 nisanda verdim.
5 nisanda verdiysen 30 gün geçtiğinde tam para iadesi veriyor. Yine karar senin istersen iptal et ama o ürün sana kesin gelecektir.
Alıntıyı görüntüle
bekleyeyim madem6 gün daha beklesen güncelleme yoksa otomatik veriyor zaten
9gündür demiştin yanlış hatılamıyorsam