Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Temu'dan diğer aldıklarınızı hangi satıcıdan aldınız? Link atabilir misiniz? Demek ki yanlış gelme problemi de var. Aynı satıcıdan almaya çalışayım.
Kontrol ettim. Bende turuncu olanı MY Building Blocks Toys satıcısından almışım.
Sendeki gelince kitapçığının resmini paylaşırsan sevinirim. Az önce o satıcıdan da ( MY Building Blocks Toys) 1 tane sipariş verdim.

istediğimiz ürünü nasıl getiriyoruz yeni taktik ne beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birisi whatsappla ilgili bişey diyordu ama bulamıyorum o taktiği

istediğimiz ürünü nasıl getiriyoruz yeni taktik ne beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birisi whatsappla ilgili bişey diyordu ama bulamıyorum o taktiği
Whatsaptan kendine link at ürünü sepete ekle komple cikar sepetten 2 kere bunu yap sonra tekrar bak

bu parçalı olan wincredit gelmişti topladım dün gece son olanı topladım bugün sıfırlandı ama kampanya bitmiş gözüküyor

Benim 1800 tek seferde hesaba yatttı.
1746663785104.webp

Kampanya vermiyor artık yeni hesaptan 1k kredi iadesine başladım 1 kere verdi daha vermedi

Evet Benim 9 hesaptan teker teker wincredit çıkmamaya başladı. Bir tanesi bir haftadır vermiyodu. Diğeri 3 gün oldu derken dün bir tanesine daha vermedi.

Benimkinde hala veriyor ben kullanmıyorum birde yaklaşık 4 gündür ürün gümrükte teslim ediliyor kısmında kaldi

@KingDeViL Böyle bir şey geldi. Ama herhangi bir yerinde ölçü birimi yazmıyor. O yüzden 65 cm'lik olup olmadığını anlayamadım.

unnamed.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,433
Üyeler
173,498
Son üye
Teraxaes
Geri