TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Bunun bir boy küçüküğü ya da daha küçüğü ya da demir olan çok daha küçük model araçları var :D İstediğinden koleksiyon yapılabilir.

Şu burago modeller de çok kaliteli. Ben almıştım ama iptal ettim.

Dün titanik maketim geldi. Bu da çok büyük. Işıklı model. Bunu şarjlı hale getireceğim. Bir de yeni siparişime ışık sensör devresi ekledim. Gece ışıkları yanacak şekilde modifiye edeceğim.

Alıntıyı görüntüle
https://www.temu.com/tr/-3d-led-bulmaca-model-kiti-gen%C3%A7ler-ve-yeti%C5%9Fkinler-i%CC%87%C3%A7in-266-par%C3%A7a-ka%C4%9F%C4%B1t-i%CC%87n%C5%9Faat-diorama-e%C4%9Fitici-el-sanatlar%C4%B1-toksik-olmayan-malzemeler-beceri-geli%C5%9Fimi--dekorasyonu-i%CC%87%C3%A7in-i%CC%87deal-8-14-ya%C5%9F-aras%C4%B1-uygun-g-601099581016131.html?_oak_name_id=1924317468265214166&_oak_mp_inf=EMOQgbim1ogBGiBmNzhjOWU3OTFhMDA0ZjY1YTIwOTY3NjZhODhjYjYwYSCd%2F%2BWz6jI%3D&top_gallery_url=https%3A%2F%2Fimg.kwcdn.com%2Fproduct%2Fopen%2F2024-05-19%2F1716110192078-f13098a2a9a94d6f9ed454e78b766789-goods.jpeg&spec_gallery_id=4194859016&refer_page_sn=10009&refer_source=0&freesia_scene=2&_oak_freesia_scene=2&_oak_rec_ext_1=MTIwODc4&_oak_gallery_order=1065348942%2C1042347552%2C1769419844%2C1814846560%2C7071829&search_key=titanik%20led&refer_page_el_sn=200049&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1746549694223_odkluz25ls&_x_sessn_id=y480uw0ymh
Yav şunun benzerini almıştım aliexpressten yapana kadar çıldırdım birde öyle dandik ve sertteki parçalar parmaklarım mahfolmuştu bu biraz daha detaylı ve iyi gibi duruyor

Diğer lego aracıda bitirdim dedigim gibi parçayı yanlis takmışım söküp birdaha yapinca tamamlandi
Öte yandan duvar panellerinden bir kez daha almayı düşünüyorum duvarı komple kaplıcam. Bir önceki görsellerde bulunan argb duvar aydinlatmanin diger parçalarında monte ettim
Birde bugün gelen kargoda bir tane figür , telefon kılıfı ve araç için usb sarjli ayak aydinlatma vardi hepsi sağlam ve kusursuz geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bende arac ıcın bakıyorum kamera yoksa almıcam :)
lego olarak şunlar aldım ılk defa yaptım ılkınde kucuk bır parcayı yanlı yerde kullandıgım ıcın bıdaha sokmek zorunda kaldım tam 3 saatımı aldı küçüçük şey :) @KingDeViL

Yav şunun benzerini almıştım aliexpressten yapana kadar çıldırdım birde öyle dandik ve sertteki parçalar parmaklarım mahfolmuştu bu biraz daha detaylı ve iyi gibi duruyor
bunlar çok büyük adam alıp duvara tablo ile asıyor zaten :)

Bu karton model. Yaparken el acıtmaz. Fiyatı yüksek ama ışıklı olması güzel. Katlama yerleri kötü gözüküyor ama ilerde belki boyarım.
1746550578454.webp

lego olarak şunlar aldım ılk defa yaptım ılkınde kucuk bır parcayı yanlı yerde kullandıgım ıcın bıdaha sokmek zorunda kaldım tam 3 saatımı aldı küçüçük şey :) @KingDeViL

bunlar çok büyük adam alıp duvara tablo ile asıyor zaten :)
Bende f1 büyük olanları yaparken çok yerde ters takıp sökmek zorunda kaldım. Kimi yerde de yanlış parça taktığım için çok zaman kaybettim. Biraz dikkatli yapmak gerekiyor. Birde artık gözler bozulmaya başladı. Kitapçığın üzerine ekstra led fener tutuyorum, bazı parçalarda da cep telefonu büyüteci kullanıyorum. Yoksa nereye ne takılacak belli olmuyor.

Bugün wincredit kullanan var mı?

2.hesapta gitti bugün :D

Bugün wincredit kullanan var mı?

2.hesapta gitti bugün :D
bana 1000 verıyor 60 jeton toplattırıyor kullanmıyorum 1000 tl kredı oylece duruyor :)

@valhalla hocam 1800 TL kredi vermişti benim hesaba söylemiştim evvelden ama bunun uygulamasını değiştirmişler işte 1 hafta geçti bugün 12de son krediyi alacağım tamamını topladıktan sonra yenilenecek mi wincredit eğer yenilenirse haftada 1 kere bedava ürün almış gibi oluyoruz bilginiz var mı bu yeni uygulanan durum için veya bilgisi olan şimdiden teşekkürler...

2 haftadır wincredit çıkmıyordu. Eskiden birisi biter bitmez diğeri başlıyordu. 2 hesap var ikisinde de yok. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim önceden rastgele geliyor falan diyorlardı bugün 1wincredit şu anda yok ama her an gelebilir" dediler. Sanırım beni hoş tutmak için söylediler çevremde de hala wincredit kullanabilenler var fakat çalıştığım iş yerinde 3 arkadaşız 3ümüze de bir anda kesildi wincredit işi.( iki kişiye 1000 liralık çıkıyordu bir kişiye 600 liralık çıkıyordu.) Yeniden çıkmaya başlayana kadar uygulamayı sildim bakalım.

Hahaha hocam kullandığımız hikvision vb. markaların bu bellekten çok farkı olduğunu düşünmüyorum..
Ben de çok farklı olduğunu düşünmüyorum fakat Çin den bu tarzda gelip de elimizde patlayan 6 ürün olunca biraz tereddütlü ve soğuk bakıyorum açıkçası:) Bi anlamda alarm olsun diye belirttim, dikkat edin anlamında:)
Sağlam olduğunu varsaydığımızda orta-uzun ömürlü kullanım durumuna da bakmak lazım..
Tabi ki bir tüketici olarak son karar sizin..

7.gün parasını aldım normalde 24 saat içinde alındiyor belki ondandır diye yarın akşama kadar bekleyeceğim.7 gün doldurupta parayı aldıktan sonra hemen çark gelen var mı
Rutinde parçalı kredi iadesi kampanya uygulamalarında o tarz yeni kampanyaya katılımınız, son kredi dilimini almanızı takiben ertesi gün tekrar tanımlanır. Eğer bu ertesi gün Pazar a denk gelirse parçalı kredi iadesi kampanyalarına yeni katılımınız Pazartesi gününe sarkacaktır..
Bkz. 2 Sayfa önce:)

Ayrıca gerek uygulama içi revizelerin gerekse de kampanyaların yenilenmeye başladığını bir kaç kez yazdığımı da hatırlarsınız:)

Son düzenleme:
2 aydir devamlı wincredit verirdi birden kesildi 13 gündür wincredit çıkmıyor herhalde yeter bu kadar aldığın dediler 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,922
Üyeler
173,743
Son üye
Hakanbomb
Geri