Aynı durumdayım. Değişiklik olursa bana da söyler misiniz ?2 aydir devamlı wincredit verirdi birden kesildi 13 gündür wincredit çıkmıyor herhalde yeter bu kadar aldığın dediler![]()
Aynı durumdayım. Değişiklik olursa bana da söyler misiniz ?2 aydir devamlı wincredit verirdi birden kesildi 13 gündür wincredit çıkmıyor herhalde yeter bu kadar aldığın dediler![]()
Sendeki gelince kitapçığının resmini paylaşırsan sevinirim. Az önce o satıcıdan da ( MY Building Blocks Toys) 1 tane sipariş verdim.Temu'dan diğer aldıklarınızı hangi satıcıdan aldınız? Link atabilir misiniz? Demek ki yanlış gelme problemi de var. Aynı satıcıdan almaya çalışayım.
Kontrol ettim. Bende turuncu olanı MY Building Blocks Toys satıcısından almışım.
Whatsaptan kendine link at ürünü sepete ekle komple cikar sepetten 2 kere bunu yap sonra tekrar bakistediğimiz ürünü nasıl getiriyoruz yeni taktik ne beyler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birisi whatsappla ilgili bişey diyordu ama bulamıyorum o taktiği
hocam linki bilgisayardan mı açacağız telefondan mıWhatsaptan kendine link at ürünü sepete ekle komple cikar sepetten 2 kere bunu yap sonra tekrar bak
Telden yapiyom.benhocam linki bilgisayardan mı açacağız telefondan mı
valla denedim ama olmuyor ya benzerinden sipariş geçtim bakalımTelden yapiyom.ben