Çözüldü✓ Temu 530TL Alt Limitsiz Alışveriş Yapma Rehberi (GÜNCEL)

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
264
500tl altı sipariş verme yöntemi;

Satın almak istediğiniz ürünü tarayıcıda arayın. Üstte alışveriş sekmesine geçin.
Oradan ürünü bulun. O sayfadan sepete atın ödemeye geçin. 500tl altıysa alabileceksiniz.

Alacağınız ürün google aramasında çıkmıyorsa;

Temu uygulamasını açın,
Almak istediğiniz ürünü aratın,
Ürüne tıklayın.
Temuyu kapatın.
Temu uygulamasına basılı tutun, Zorla durdur-durdurmaya zorla. Hangisi yazıyorsa artık ona tıklayın sonlandırın.
Telefondan tarayıcıyı açın.
Temu led yazıp alışveriş sekmesine geçin.
Bir ürüne tıklayın. siteye git diyin.
DİKKAT: Bu aşamada karşınıza animasyonlar vesaire çıkarsa kapatın. Etkinlik sayfası vs açılırsa kapatın. Tekrar siteye git e tıklayıp yeniden açın.
Az önce aradığınız ürün önünüzdeki ürün listesinde olacak. Ürünü buradan sepetinize ekleyin. Bu şekilde 500tl altlimit istemeyecek.

2. Yöntemi uyguladınız ve olmadı mı?

O halde siteye git bölümündeki tıkladığınız ürünü satın almak zorundasınız. Ve o listede asıl alacağınız ürünü de almak zorundasınız. Ucuz bir ürün bulun kendinize, alışveriş sekmesinde hem o ürünü hem listeden almak istediğiniz ürünü alın.

Teşekkürler.

Satın almak istediğiniz ürünü tarayıcıda arayın. Üstte alışveriş sekmesine geçin.
Oradan ürünü bulun. O sayfadan sepete atın ödemeye geçin. 500tl altıysa alabileceksiniz.

Temu uygulamasını açın,
Ürüne tıklayın.
Temuyu kapatın.
Temu uygulamasına basılı tutun, Zorla durdur-durdurmaya zorla. Hangisi yazıyorsa artık ona tıklayın sonlandırın.
DİKKAT: Bu aşamada karşınıza animasyonlar vesaire çıkarsa kapatın. Etkinlik sayfası vs açılırsa kapatın. Tekrar siteye git e tıklayıp yeniden açın.
Az önce aradığınız ürün önünüzdeki ürün listesinde olacak. Ürünü buradan sepetinize ekleyin. Bu şekilde 500tl altlimit istemeyecek.

O halde siteye git bölümündeki tıkladığınız ürünü satın almak zorundasınız. Ve o listede asıl alacağınız ürünü de almak zorundasınız. Ucuz bir ürün bulun kendinize, alışveriş sekmesinde hem o ürünü hem listeden almak istediğiniz ürünü alın.

Teşekkürler.
5-6 aydır kullanıyorum çok yararlı

fixlendi diye biliyorum
(düzenleme: hesap ile alakası varmış)

Temu uygulamasını açın,
Ürüne tıklayın.
Temuyu kapatın.

Teşekkürler.
Merhaba hocam şuanda Temu da hiç sipariş vermemiş hesaplara herhangi bir kampanya var mı kullanabileceğimiz

alınıyor mu hala
Bekle link atıcam denersin 1-2 dakikaya atıcam.
Edit: Sanırım kampanyalar sonlanmış. Ürün reklamına kendin denk gelmen lazım. Ürünü google ara sürekli youtube'da falan araştır. İnstagramda gezerken falan reklamı çıkabilir.

Son düzenleme:
Hesap ile arasındaki bağlantı nedir? Eskiden bu yöntemi kullanarak alabiliyordum fakat şuan alamıyorum. Yardımcı olur musun?
sebebini bilmiyorum bende tahminen sorunu buldum başka bir hesabıma geçip yöntemi uyguladığımda hiçbir sorun çıkmadı
yöntem çalışmayan hesaptan bu yöntem ile 3 sipariş geçmişim çalışan hesapta bu yöntemle 1 sipariş geçmişim emin değilim ancak alakası olabilir

Yazıyı düzenledim. Kampanyalar bitmiş. Kişiye özel denk gelmeniz lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesap ile arasındaki bağlantı nedir? Eskiden bu yöntemi kullanarak alabiliyordum fakat şuan alamıyorum. Yardımcı olur musun?
Bu yazdıklarım, eskiden yapıp şuan yapamayanlarda oluyor. Dikkatli okursanız olacak.

Bekle link atıcam denersin 1-2 dakikaya atıcam.
Edit: Sanırım kampanyalar sonlanmış. Ürün reklamına kendin denk gelmen lazım. Ürünü google ara sürekli youtube'da falan araştır. İnstagramda gezerken falan reklamı çıkabilir.
Hocam bende çıktı klavye de ekledim bunları alabilmen için 600 TL bir şey al dedi 1000 TL Lik aldım 1600 TL vergi dahil ödeme çıktı yaptım siparişlerimde sadece 1000 TL Lik aldığım ürün var diğer o 2 tane bedavaya verecek ürünler yok normal mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,032
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri