thom yorke
80+
Dahası
Ne yaptıysam 1 tane alamadım. Fazladan alan veya iade etmeyi düşünen varsa İstanbul içi elden alabilirim dostlar.
neden ya neden ya anlamıyorum yani forumun amacı bu?şu konu kapansa da kurtulsak artık
ankaradan gönderebilğrim reisNe yaptıysam 1 tane alamadım. Fazladan alan veya iade etmeyi düşünen varsa İstanbul içi elden alabilirim dostlar.
ne zaman sipariş verdin hocam senneden ya neden ya anlamıyorum yani forumun amacı bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ankaradan gönderebilğrim reis
gelecek inşallah
Alıntıyı görüntüle
hocam ben 8 şubatta siparis verdimne zaman sipariş verdin hocam sen
ben de senden 2 gün önce sipariş verdim hala seninki gibihocam ben 8 şubatta siparis verdim
o zaman aynı ucakla gelecek hocamben de senden 2 gün önce sipariş verdim hala seninki gibi
hele gelsin de aynı veya farklı uçak fark etmezo zaman aynı ucakla gelecek hocam
Alamayan varsa 1450 Beyaz 1350 Siyah satabilirim isteyene
aynen öyle valla bekleye bekleye helak olmuş forum ahalisihele gelsin de aynı veya farklı uçak fark etmez![]()
hocam şu taktiği bi anlatsanızvergi hariç fiyat üzerinden verecek %4 sen tek siparişle şartı yerine getiremzsin.
Hocam wincredit yazınca bu uyarı çıkıyor tam olarak açılmadığı için katılamıyorsun yazıyor alt taraflara inince aj159 pro var sepete ekleyince fiyat 1464 tl bu kredi iadesini nasıl alabilirim.Aynen bu şekilde üstüste defalarca aldım