Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Ekici
ucus ertelenmis kargo firmasida yeni ucus zamanini bildirmemis belli degil hicbiri

Kaanskvk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kaan Kavak
Teklif geldi, ama alasim yok. Alamayanlar bence birseyi yanlis yapiyor. Temu kullanilmamis telefon, mobil veri ve yeni bir insta hesabiyla deneyin.

mokarco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mokarco mokarco
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Teklif geldi, ama alasim yok. Alamayanlar bence birseyi yanlis yapiyor. Temu kullanilmamis telefon, mobil veri ve yeni bir insta hesabiyla deneyin.
Ben de epey yapamamıştım, sıfır sandığım telefonlar aslında daha önce Temu yüklenmiş telefonlar çıkmıştı. Hiç yüklenmemiş bi tane bulunca ben de alabildim.

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Bay Koçak
Ben de epey yapamamıştım, sıfır sandığım telefonlar aslında daha önce Temu yüklenmiş telefonlar çıkmıştı. Hiç yüklenmemiş bi tane bulunca ben de alabildim.
Merhaba arkadaşlar her şeyi sıfırlıyorum her şeyi denedim yinede alamadım diyenler için ayrıntılı sıfırlama rehberi.
İhtiyacımız olan şey en az 2 tane temu hiç indirilmemiş cihaz.
Birini test için kullanacağız diğerinden alışveriş yapacağız ama bir önceki linkleri yöntemleri denediyseniz veya temuyu daha önce telefona indirdiyseniz olmaz elbet bir adımda patlıyorsunuz o yüzden 2 tane sıfır cihaz lazım.

Öncelikle iki gmail hesabı lazım bu hesabı youtube uygulamasından açmak daha kolay tlf no fln istemiyor buradan gmail hesaplarımızı açıyoruz bu işlemleri teste telefonundan yapıyoruz diğer telefona full hazır gireceğiz.

Test telefonumuzda gmail hesaplarımızı açtık şimdi açtığımız bir gmail hesabını burda deneyeceğiz denemeden önce

1 Tarayıcı verilerini tüm zamanları siliyoruz
2 Telefon>Ayarlar>Uygulama ayarları kısmından instagram ve chromu bulup tüm verilerini siliyoruz sıfırlıyoruz
3 Yeni gmail hesaplarımızın birini kullanarak instagram hesabı açıyoruz
4 Temu türkiye olan ana reklam linkimizi chroma donanımarşim forum sıcak fırsatlardaki post üzerinden veya whatsapptan bu linki kendimize göndererek instagram üzerinden açıyoruz linke tıklayıp alışveriş yap diyoruz.
5 Bu adımda biraz sabırlı olmalıyız çark çevirecek çevireceğiz sonra çarkı kapatacağız bize el işaretiyle 103tl isaret yapıp uygulamayı indir demesi lazım dese bile 15sn fln bekleyin çark olur şu bu olur bekleyin yapın kapatın ve 103tl olana tıklayarak uygulamayı indirin.
6 Uygulamayı indirdik açtık aşağıdan pop up cıkıyor gizlilik pop upı eğer bu 2 sefer çıktıysa bu cihaza daha önce temu indirilmiş demek bir sefer çıkmalı ve ever diyeceğiz evet dedikten sonra fiyat 980e çıkarsa bu cihaza daha önce temu indirilmiş demek .Veya bu promosyon bitti derse bu cihaza daha önce temu indirilmiş demek.
7 Bunların hiçbirini demez 103 lira demeye devam ederse sıfır gmailimle oturum açacağız ama google üzerinden oturum açmayın e posta üzerinden kayıt olun bu adımdan sonra 103 tl hala geçerliyse sepete ekleyip ödememizi yapıyoruz ve finalliyoruz.

Peki 2 cihaz dedin diğer cihaza hiç dönmedik derseniz eğer bu adımların birinde özellikle 6. adımda takılırsanız test telefonunda en azından bu promosyon bitmiştir adımına kadar gelip stok kontrolü yapın stok uygun olunca test cihazında promosyon indirim bitti adımına kadar geldiyseniz bu sıfır cihazda adımları uygulayarak alabileceginiz anlamına geliyor yani test cihazından stok ve uygunluk takibi yaparken diğer cihazdan adımları tek seferde uygulayıp ürünü alıyoruz.

Bir cihazda tekrar tekrar deneyen arkadaşlar boşa ugraşmasın ben bir cihazda 103ü gördüm siyah vardı beyaz istediğim için almadım almama ve herşeyi sıfırlamama rağmen o cihazda ürün alamadım.

Yani tek cihaz tek doğru deneme en kesin çözüm.

index2i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Ömer-Zemin
26 ocakta sipariş verdim bugün 11 şubat hala kapımı çalan yok hala istanbulda gözüküyor

CanCel

80+ Silver

Marianoly

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dün akşam verdim sipariş
Screenshot_20250211_220105_Temu.jpg

Bu aşamada daha, bakalim 10 gün içinde gelir umarim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR