❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Geliyo sonunda be

Ekler

• Screenshot_2025-02-21-17-12-01-54_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    Screenshot_2025-02-21-17-12-01-54_df80084b9b2d1b20a1d541035bc91336.jpg
    307.8 KB · Hit: 64
beyaz olan geldi sonunda siyahı da bekliyorum :D

Son düzenleme:
2-3 gündür kullanıyorum ama rastgele bir şekilde arada 2-3 saniyeliğine bağlantısı kopuyor farenin altında yeşil ışık yanıp sönüyor tekrar bağlanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? Kulaklık da kablosuz onunla mı çakışıyor acaba ama çok rastgele anlam veremedim

2-3 gündür kullanıyorum ama rastgele bir şekilde arada 2-3 saniyeliğine bağlantısı kopuyor farenin altında yeşil ışık yanıp sönüyor tekrar bağlanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? Kulaklık da kablosuz onunla mı çakışıyor acaba ama çok rastgele anlam veremedim
kronik sorun sanırım

Dongle mouse a yakın olsun ,yakında 2.4g bağlantı kullanan farklı cihaz var ise sorun yaratabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hala gecerli mi bu
Maalesef

Dongle mouse a yakın olsun ,yakında 2.4g bağlantı kullanan farklı cihaz var ise sorun yaratabilir

Maalesef
ee hocam klavye 2.4 kullanıyor napcaz aula o zaman

Geliyo sonunda be
benimkini daha gümrük teslim etmedi ya 21.10 geçe edecekmiş desteğe yazdım da

ee hocam klavye 2.4 kullanıyor napcaz aula o zaman

benimkini daha gümrük teslim etmedi ya 21.10 geçe edecekmiş desteğe yazdım da
bluetooth ve 2.4 cihaz bagli 3 adet hicbir kopma sorunu yasamadim suana kadar Pro modelinde ve NL P modelinde

bluetooth ve 2.4 cihaz bagli 3 adet hicbir kopma sorunu yasamadim suana kadar Pro modelinde ve NL P modelinde
Havit Fuxi H3 kablosuz kulaklık
Aula F75 kablosuz klavye
Ajazz AJ159 Pro kablosuz mouse

Hepsini aynı anda aynı pc' de 2.4 bağlantıdan aktif kullanıyorum, Hiçbirinde kasılma - kopma - yavaşlama - karışma olmuyor.

Havit Fuxi H3 kablosuz kulaklık
Aula F75 kablosuz klavye
Ajazz AJ159 Pro kablosuz mouse

Hepsini aynı anda aynı pc' de 2.4 bağlantıdan aktif kullanıyorum, Hiçbirinde kasılma - kopma - yavaşlama - karışma olmuyor.
mousedan memnun musun

mousedan memnun musun
Mouse benim açımdan çok tatmin edici, özetle çok memnunum.

231. ve 234. sayfalarda kullanım deneyimimi ve görüşümü yazdım, diğer mouse' larımla kıyasladım. Tekrar aynı yazıyı kopyala yapıştır yapmayayım. Onları da bir oku istersen, karar vermende yardımcı olabilir. Başka bir sorusu olan, merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz, bildiğim kadarıyla yanıtlarım. Başlığı ilk mesajdan beri takip ediyorum. Konuyu takipteyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,628
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri