DarkSwozyQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
kronik sorun sanırım2-3 gündür kullanıyorum ama rastgele bir şekilde arada 2-3 saniyeliğine bağlantısı kopuyor farenin altında yeşil ışık yanıp sönüyor tekrar bağlanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? Kulaklık da kablosuz onunla mı çakışıyor acaba ama çok rastgele anlam veremedim
Dongle mouse a yakın olsun ,yakında 2.4g bağlantı kullanan farklı cihaz var ise sorun yaratabilir2-3 gündür kullanıyorum ama rastgele bir şekilde arada 2-3 saniyeliğine bağlantısı kopuyor farenin altında yeşil ışık yanıp sönüyor tekrar bağlanıyor. Bu sorunu yaşayıp çözüm bulan var mı? Kulaklık da kablosuz onunla mı çakışıyor acaba ama çok rastgele anlam veremedim
Maalesefhala gecerli mi bu
ee hocam klavye 2.4 kullanıyor napcaz aula o zamanDongle mouse a yakın olsun ,yakında 2.4g bağlantı kullanan farklı cihaz var ise sorun yaratabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef
benimkini daha gümrük teslim etmedi ya 21.10 geçe edecekmiş desteğe yazdım daGeliyo sonunda be
bluetooth ve 2.4 cihaz bagli 3 adet hicbir kopma sorunu yasamadim suana kadar Pro modelinde ve NL P modelindeee hocam klavye 2.4 kullanıyor napcaz aula o zaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
benimkini daha gümrük teslim etmedi ya 21.10 geçe edecekmiş desteğe yazdım da
Sattınız mı?hocamlar beyazı 1300 e elden nakit veriyorum nasıl fiyat?
Havit Fuxi H3 kablosuz kulaklıkbluetooth ve 2.4 cihaz bagli 3 adet hicbir kopma sorunu yasamadim suana kadar Pro modelinde ve NL P modelinde
mousedan memnun musunHavit Fuxi H3 kablosuz kulaklık
Aula F75 kablosuz klavye
Ajazz AJ159 Pro kablosuz mouse
Hepsini aynı anda aynı pc' de 2.4 bağlantıdan aktif kullanıyorum, Hiçbirinde kasılma - kopma - yavaşlama - karışma olmuyor.
Mouse benim açımdan çok tatmin edici, özetle çok memnunum.mousedan memnun musun