❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

stoğa gelir mi acaba? on defa 104 tl reklamı karşıma çıktı ama bir kere bile 104 tl olarak göremedim ne yapmam lazım tam olarak

Linkini atarmısın?
İnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.

İnstada story kaldırırken karşıma çıktı hocam hatta şimdi tekrar gireyim dedim yine çıkar mı diye direkt ilk reklamda çıktı ama aldığım için linke bastığımda kampanyasiz fiyat gözüküyordu. Daha önce hiç temudan alışveriş yaptın mı? Belki ondan dolayıdır.
Bana carfourse reklamı cıkıyor :D

yeni hesap açıp dene

dostlar bende indirimsiz fiyat çıkıyor anlayamadım. daha önce hiç sipariş yapmadım. reklama tıklıyorum

Bu nasıl oluyor nasıl yapicam yardım edebilecek var mı ayriyaten hâlâ devam ediyor mu?

çözdüm uygulama yüklüyse kaldırın instagram linkine tıkladıktan sonra chromeda aç yapın ordan girince veriyor uygulamayı tekrar yüklüyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklamın çıkmasını istiyorsanız fareyle ilgili chrome araması yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,471
Üyeler
185,270
Son üye
Muhammet Emir Yüksel