Kanka satıcısı doğrudan ajazz olan ben de fiyatı 1k olarak gözüküyor sen nasıl yaptın acaba? ve hnagi linkten yaptınhayır hiçbir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
doğru olan bu değil mi alıyorum hemen
Kanka satıcısı doğrudan ajazz olan ben de fiyatı 1k olarak gözüküyor sen nasıl yaptın acaba? ve hnagi linkten yaptınhayır hiçbir şey yok
doğru olan bu değil mi alıyorum hemen
Peki ben birini cocugumun hesabiyla aldim 14 yasinda sorun olurmu gumrukte kalmaz degilmi yasi kucuk diyeHiç kafana takma gelince ikisini de dene kargoya verdikten 5 6 saat sonra para iadesini yapıyorlar genelde. Ben de bu şekil de oldu. Bazen de 5 gün de .
Vergi iadesi olmuyor diyorlardı.Arkadaşlar ben 159P modelini almıştım şimdi de 159pro modelini denk getirebildim sorum şu 159p’yi iade ettiğimde vergi iadesi de oluyor mu?
159P yi 700 küsüre almıştım isteyene 800’e bırakırım.
bir şey olmaz ben birsürü şey aldımPeki ben birini cocugumun hesabiyla aldim 14 yasinda sorun olurmu gumrukte kalmaz degilmi yasi kucuk diye
Evet hocam benimki de aynı şekilde görünüyor.@Çatlı Reis kargo güncellenmiş benim. Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi yazıyor
Gümrük işlemleri uzun sürüyormu acabaEvet hocam benimki de aynı şekilde görünüyor.
forumun %90ı aula f75 aldı bende dahil ama english olması biraz sıkıntı bencemouse aldık şimdi klavye arayışındayım. Ufak çok sesi olmayan f/p klavye arıyorum çok pahalı olmayan öneri varsa
Linki atabilir misiniz azarbeycan olanı ?Bu arada sorunu çözdüm instagramda iki adet reklam var 104.99 yazan beyaz shoptemu reklamı üzerinden 2. satıcıya yönlendiriyor fakat siyah beyaz temalı temu azebaijan linkine tıklarsanız bu sefer direkt ajazz resmi satıcısında indirim uyguluyor. Ben resmi olmayan satıcıdan almış oldum umarım bir sorun çıkmaz
Bu direkt ajazz satıcısına yönlendiriyor
Ben aula aldığım zaman 2-3 gün sürmüştü hocam. Ama bu mouse beklediğimden de uzun sürdü gelmesi. Bu gün 9.gün oldu daha yeni gümrüğe geldi.Gümrük işlemleri uzun sürüyormu acaba