Temu yukluydu fakat0 hoc alusveris yapnadim. Ayrica zaten mobil veriyle deniyordumSatın almaya çalıştığınız cihazla daha öncesinde alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız mobil veriyi açıp öyle almayı deneyin.
Temu yukluydu fakat0 hoc alusveris yapnadim. Ayrica zaten mobil veriyle deniyordumSatın almaya çalıştığınız cihazla daha öncesinde alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız mobil veriyi açıp öyle almayı deneyin.
Bende aynı durumla karşılaşmıştım. Temu'daki tüm hesaplarımdan çıkış yaptım ardından Temu'yu sildim. Insta reklamından uygulamayı indirdim, yeni hesap açtım ve 700 küsüre aldım.Temu yukluydu fakat0 hoc alusveris yapnadim. Ayrica zaten mobil veriyle deniyordum
linkini de atsana
kral eyvallah bilgilendirmen için. Normalde benim cihazımdan olmuyordu kardeşimin cihazından denedim ama 159p indirime giriyordu fakat ben 159pro istiyordum, annemin telefonundan 159proyu alabildim. 1 haftadır bu konuya bakıyordum alamıyorum diye üzülüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için.arkadaşlar herkese teşekkür ederim pro modelini aldım. Şu yöntemle aldım:
temu siparişi verilmemiş farklı bir telefon, sadece instagram yüklü (başka hesap açık)
ip adresini değiştirmek için mobil veriye geçtim
bu linkten insta uygulamasına gittim
google play'e yönlendirdi, temuyu indirip playden temu uygulamasını açtım
telefon no ile yeni hesap oluşturdum
adres kısmına farklı adres - tc no - tel no girdim
Alıntıyı görüntüle
rica ederim kral hayırlı olsunkral eyvallah bilgilendirmen için. Normalde benim cihazımdan olmuyordu kardeşimin cihazından denedim ama 159p indirime giriyordu fakat ben 159pro istiyordum, annemin telefonundan 159proyu alabildim. 1 haftadır bu konuya bakıyordum alamıyorum diye üzülüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Beyaz mı aldın siyah mıdostlar sonunda aldım bakalım gelsın ıncelerız
Siyah aldım ya ekipmanlar siyah oluncaBeyaz mı aldın siyah mı