Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
Satın almaya çalıştığınız cihazla daha öncesinde alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız mobil veriyi açıp öyle almayı deneyin.
Temu yukluydu fakat0 hoc alusveris yapnadim. Ayrica zaten mobil veriyle deniyordum

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mete
Temu yukluydu fakat0 hoc alusveris yapnadim. Ayrica zaten mobil veriyle deniyordum
Bende aynı durumla karşılaşmıştım. Temu'daki tüm hesaplarımdan çıkış yaptım ardından Temu'yu sildim. Insta reklamından uygulamayı indirdim, yeni hesap açtım ve 700 küsüre aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Anar
şimdi birtane 159pro birtanede 159p aldım 159p hava alanında 159pro yeni denk getirdim elime gecmeden iptal edemezmiyim

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
sergen
arkadaşlar herkese teşekkür ederim pro modelini aldım. Şu yöntemle aldım:
temu siparişi verilmemiş farklı bir telefon, sadece instagram yüklü (başka hesap açık)
ip adresini değiştirmek için mobil veriye geçtim
bu linkten insta uygulamasına gittim
google play'e yönlendirdi, temuyu indirip playden temu uygulamasını açtım
telefon no ile yeni hesap oluşturdum
adres kısmına farklı adres - tc no - tel no girdim
Alıntıyı görüntüle
kral eyvallah bilgilendirmen için. Normalde benim cihazımdan olmuyordu kardeşimin cihazından denedim ama 159p indirime giriyordu fakat ben 159pro istiyordum, annemin telefonundan 159proyu alabildim. 1 haftadır bu konuya bakıyordum alamıyorum diye üzülüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

meyvesuyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
juice
kral eyvallah bilgilendirmen için. Normalde benim cihazımdan olmuyordu kardeşimin cihazından denedim ama 159p indirime giriyordu fakat ben 159pro istiyordum, annemin telefonundan 159proyu alabildim. 1 haftadır bu konuya bakıyordum alamıyorum diye üzülüyordum. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
rica ederim kral hayırlı olsun

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
yeni insta yeni telefon temudan yeni hesap açtım ürün uygulamada gözüküyor fakat indirim kullanılamıyor promosyon süresi doldu diyor ne yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,990
Üyeler
166,862
Son üye
ByQool
Top Bottom