Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Wearm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ali Emre Barış
nasıl oldu hocam anlatır mısın
Hocam oncelikle o cihazdan hicbir sekilde urun almamis olucaksin ondan sonra temuyu silip baska bir instagram hesabindan linke tiklicaksin ordan temuyu indirip yeni bi gmail ile kaydolursan oluyor.

canyz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Mehmet Can Yüzbaşıoğlu
Pro olani almışsınız dahil hocam
Çok teşekkürler. Aslında apex istiyordum ama stok gelmiyor sanırım bu indirime girmişken alayım dedim iyi mi etmişim 😀 önceki mousem Logitech g305

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Aynen hocam ben de laptopta p kullanıyorum masaüstünde apex laptopu taşırken standı da taşıyacak değilim o yüzden kablo ile şarj oluyor denedim.
Aldıktan sonra aklıma geldi benim de, laptopu yurtta kullanması zor olcak mouse ile. En kötü kardeşime veririm yapacak bir şey yok

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdullah
dostlar apex modeli hiç girmedi mi stoğa içimde kaldı mavi olanı hem de ekranlıymış

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
Urun 103 tl gozukuyor sepete ekliyorum hesap ac diyoe aciyorum 1049 TL'ye cikiyor tekrardan nasil yapacagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

?

Son düzenleme:

kivircix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mete
Hocam bende bu fotograftakiler oldu fakat sepete ekleyop jesap acinca tekrar 1049 tl oldu.
Satın almaya çalıştığınız cihazla daha öncesinde alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız mobil veriyi açıp öyle almayı deneyin.

Top Bottom