Hocam oncelikle o cihazdan hicbir sekilde urun almamis olucaksin ondan sonra temuyu silip baska bir instagram hesabindan linke tiklicaksin ordan temuyu indirip yeni bi gmail ile kaydolursan oluyor.nasıl oldu hocam anlatır mısın
Hocam oncelikle o cihazdan hicbir sekilde urun almamis olucaksin ondan sonra temuyu silip baska bir instagram hesabindan linke tiklicaksin ordan temuyu indirip yeni bi gmail ile kaydolursan oluyor.nasıl oldu hocam anlatır mısın
+Sanırım bende aldım fakat kafamı kurcalayan bir soru var verdiğim siparişte 8k dongle ve şarj istasyonu dahil mi acaba?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Pro olani almışsınız dahil hocam
Çok teşekkürler. Aslında apex istiyordum ama stok gelmiyor sanırım bu indirime girmişken alayım dedim iyi mi etmişimPro olani almışsınız dahil hocam
Hocam bedavanin bir ustu oyle soyleyeyim.Çok teşekkürler. Aslında apex istiyordum ama stok gelmiyor sanırım bu indirime girmişken alayım dedim iyi mi etmişimönceki mousem Logitech g305
Aldıktan sonra aklıma geldi benim de, laptopu yurtta kullanması zor olcak mouse ile. En kötü kardeşime veririm yapacak bir şey yokAynen hocam ben de laptopta p kullanıyorum masaüstünde apex laptopu taşırken standı da taşıyacak değilim o yüzden kablo ile şarj oluyor denedim.
nl modeli tasinabilirlik acisindan daha iyi gibiAldıktan sonra aklıma geldi benim de, laptopu yurtta kullanması zor olcak mouse ile. En kötü kardeşime veririm yapacak bir şey yok
nearlink huawei teknolojisi ,her cihazda düzgün çalışıyor mu emin değilim. Huawei cihazların bile hepsinde yoknl modeli tasinabilirlik acisindan daha iyi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde görüyor musun instagram linkinden gidince, fiyat yerinde '???' Yazması önemli
Satın almaya çalıştığınız cihazla daha öncesinde alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. Eğer hiç alışveriş yapmadıysanız mobil veriyi açıp öyle almayı deneyin.Hocam bende bu fotograftakiler oldu fakat sepete ekleyop jesap acinca tekrar 1049 tl oldu.