❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

fazladan alan varsa pro modeline 1000tl verebilirim ne kadar denediysem olmadı

arkadaşlar tüm cihazlardan aldım aldığım cihazdan tekrar alma taktiği var mı :D

Uğraştım baya ama olmuyor. Galiba telefon imei numarasını kontrol ederek, kampanyadan yararlanıp yararlanmadığını anlıyor uygulama.

Tablet olmadığı için oradan hiç denemedim. Hat takılabilen tablette imei olduğu için olmaz büyük ihtimal. Hat olmayınca da wifi'a bağlanmak zorunda olduğun için gene olmayabilir :D. Fakat telefondan hotspot açıp yaparsan... bilemiyorum altan :D

hocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlar

Uğraştım baya ama olmuyor. Galiba telefon imei numarasını kontrol ederek, kampanyadan yararlanıp yararlanmadığını anlıyor uygulama.

Tablet olmadığı için oradan hiç denemedim. Hat takılabilen tablette imei olduğu için olmaz büyük ihtimal. Hat olmayınca da wifi'a bağlanmak zorunda olduğun için gene olmayabilir :D. Fakat telefondan hotspot açıp yaparsan... bilemiyorum altan :D
Tabletten kendi netime bağlanıp aldım ben, oluyor dediğin şekilde.

Screenshot_2025-02-03-15-08-31-144_com.einnovation.temu.jpg
buna basıyorum ama indirim gelmiyor

hocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlar
hocam kullanılmamıs cıhazdan mobıl verı acıp arkadasların attıgı lınk uzerınden uygulamayı ındırdım ondan sonra oldu valla 4 cıhazdan denedık 4 tanesıde oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben de ugrastım biraz olmadı :D olsa cekıcem 10 20 tane :D

hocam kullanılmamıs cıhazdan mobıl verı acıp arkadasların attıgı lınk uzerınden uygulamayı ındırdım ondan sonra oldu valla 4 cıhazdan denedık 4 tanesıde oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben de ugrastım biraz olmadı :D olsa cekıcem 10 20 tane :D
çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım :D 1 tane alsam kafi

Geri