Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Deniz
çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım :D 1 tane alsam kafi
İnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben basıyorum çarkı da çeviriyorum ama uygulamaya atınca indirime girmiyor
Çarkı çevirirken ekran görüntüsü atar mısın? Fiyat "???,??" olarak mı gözüküyor

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Özkan Kezer
İnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek ki

Evet öyle gözüküyordu sonra çark çevirdim

Screenshot_2025-02-03-15-28-03-201_com.instagram.android.jpg
Screenshot_2025-02-03-15-27-58-053_com.einnovation.temu.jpg

Böyle hocam

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Deniz
Çark ekranına dönüp ordan ürüne tıklayıp bi daha uygulamaya gidip dene bi belki olur, uygulamayı siliyorsun di mi her seferinde

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle hocam
Hocam mobil internetten yapıcaksın, temuyu bi silip, wifi kapatıp mobili aç, sonra bi 10 saniye uçak moduna al, öyle dene

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Özkan Kezer
Çark ekranına dönüp ordan ürüne tıklayıp bi daha uygulamaya gidip dene bi belki olur, uygulamayı siliyorsun di mi her seferinde
Son uygulamalardan kapatıyorum

Hocam mobil internetten yapıcaksın
Deniyim

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Deniz
Son uygulamalardan kapatıyorum

Deniyim
Uygulamayı silmen lazım tamamen telefondan, çarkın yönlendirmesiyle indirmen gerekiyor uygulamayı, uygulamayı da mobilden indir yani, her şey mobil veri üzerinden olsun

kozkanat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Özkan Kezer
Uygulamayı silmen lazım tamamen telefondan, çarkın yönlendirmesiyle indirmen gerekiyor uygulamayı, uygulamayı da mobilden indir yani, her şey mobil veri üzerinden olsun
Olduuuu teşekkür ederimm

CharlesPolat

80+ Bronze
Rica ederim :), harfiyen takip etmek gerekiyor adımları yoksa olmuyor malesef
Hocam ben sildim temuyu sonra attığınız linkten tıkladım temuya girdi ????? oldu tıkladım çarkı çevirdim 89 geldi sonra uygulama edin diyince play store attı ordan indirdim google ile bağlan dedim sonra açınca yine aynı fiyattan oldu

Top Bottom