arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 767
çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım1 tane alsam kafi
çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım1 tane alsam kafi
Ben basıyorum çarkı da çeviriyorum ama uygulamaya atınca indirime girmiyor
İnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek kiçok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım1 tane alsam kafi
Çarkı çevirirken ekran görüntüsü atar mısın? Fiyat "???,??" olarak mı gözüküyorBen basıyorum çarkı da çeviriyorum ama uygulamaya atınca indirime girmiyor
Evet öyle gözüküyordu sonra çark çevirdimİnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çarkı çevirirken ekran görüntüsü atar mısın? Fiyat "???,??" olarak mı gözüküyor
İnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek ki
Çarkı çevirirken ekran görüntüsü atar mısın? Fiyat "???,??" olarak mı gözüküyor
Çark ekranına dönüp ordan ürüne tıklayıp bi daha uygulamaya gidip dene bi belki olur, uygulamayı siliyorsun di mi her seferindeEvet öyle gözüküyordu sonra çark çevirdim
Hocam mobil internetten yapıcaksın, temuyu bi silip, wifi kapatıp mobili aç, sonra bi 10 saniye uçak moduna al, öyle deneEvet öyle gözüküyordu sonra çark çevirdim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle hocam
Son uygulamalardan kapatıyorumÇark ekranına dönüp ordan ürüne tıklayıp bi daha uygulamaya gidip dene bi belki olur, uygulamayı siliyorsun di mi her seferinde
DeniyimÇark ekranına dönüp ordan ürüne tıklayıp bi daha uygulamaya gidip dene bi belki olur, uygulamayı siliyorsun di mi her seferinde
Hocam mobil internetten yapıcaksın
Uygulamayı silmen lazım tamamen telefondan, çarkın yönlendirmesiyle indirmen gerekiyor uygulamayı, uygulamayı da mobilden indir yani, her şey mobil veri üzerinden olsunSon uygulamalardan kapatıyorum
Deniyim
Olduuuu teşekkür ederimmUygulamayı silmen lazım tamamen telefondan, çarkın yönlendirmesiyle indirmen gerekiyor uygulamayı, uygulamayı da mobilden indir yani, her şey mobil veri üzerinden olsun
Rica ederimOlduuuu teşekkür ederimm
Öyle gerçekten sen olmasan direkt normal şekilde alacaktımRica ederim, harfiyen takip etmek gerekiyor adımları yoksa olmuyor malesef
Hocam ben sildim temuyu sonra attığınız linkten tıkladım temuya girdi ????? oldu tıkladım çarkı çevirdim 89 geldi sonra uygulama edin diyince play store attı ordan indirdim google ile bağlan dedim sonra açınca yine aynı fiyattan olduRica ederim, harfiyen takip etmek gerekiyor adımları yoksa olmuyor malesef
Geeky gk61 bakabilirsin hocammouse aldık şimdi klavye arayışındayım. Ufak çok sesi olmayan f/p klavye arıyorum çok pahalı olmayan öneri varsa![]()
26sinda verdim ben siparişi şuan gümrüğü teslim edildi olarak gözüküyoreline ulaşan oldu mu?