Ezio Auditore da Firenze•
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 76
Tam da para yok yaw yoksa sipariş verirdim sizce hangi rengi daha iyi ve bu kampanyanin bir süresi var mıBeyaz var
Tam da para yok yaw yoksa sipariş verirdim sizce hangi rengi daha iyi ve bu kampanyanin bir süresi var mıBeyaz var
Bir arkadaşım bana da alalım dedi girdik yaptık tek beyaz kalmış. Acaba yenilenir mi stokBeyaz var
Yenilenir muhtemelenBir arkadaşım bana da alalım dedi girdik yaptık tek beyaz kalmış. Acaba yenilenir mi stok
Kampanya bitmeden yenilenir umarım ya. Bu arafa kampanya kaç gün daha sürecek bilgin var mıYenilenir muhtemelen
Sen aldıysan kuponun 3 günmü ne süresi varKampanya bitmeden yenilenir umarım ya. Bu arafa kampanya kaç gün daha sürecek bilgin var mı
Ben kendime aldım zaten arkadaşın hesaba da alacaktık çarkı çevirdik indirimi aldık beyaz var diye sepete eklemedik henüz. 1 2 gün sık sık girip kontrol edelim o zamanSen aldıysan kuponun 3 günmü ne süresi var
Yooso'nun modellerine bakabilirsin.mouse aldık şimdi klavye arayışındayım. Ufak çok sesi olmayan f/p klavye arıyorum çok pahalı olmayan öneri varsa![]()
Hocam bı yardımci olabilir misiniz her zaman bu çark geliyor her dediğinizi yaptimİnstagram linkine tıklamadan önce, tarayıcı geçmişini sil, temuyu komple sil, instagram cache'yi sil, telefonu bi 10 saniye uçak moduna al, mobil veride ol, ondan sonra instagram postundan devam. Çarkı çevirmen gerekiyor, çark gelmiyorsa, bi yerlerde verileri tam silememişsin demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çarkı çevirirken ekran görüntüsü atar mısın? Fiyat "???,??" olarak mı gözüküyor
Hocam ben 1 kere denedim 733 TL aldım başka telefonda tekrar denedim bu sefer nedense ajazz 159mc olanı indirime girdi 470 TL alabiliyorum mantıklı mı sizce alınır mıSen aldıysan kuponun 3 günmü ne süresi var