KalmazPeki ben birini cocugumun hesabiyla aldim 14 yasinda sorun olurmu gumrukte kalmaz degilmi yasi kucuk diye
KalmazPeki ben birini cocugumun hesabiyla aldim 14 yasinda sorun olurmu gumrukte kalmaz degilmi yasi kucuk diye
Uğraştım baya ama olmuyor. Galiba telefon imei numarasını kontrol ederek, kampanyadan yararlanıp yararlanmadığını anlıyor uygulama.arkadaşlar tüm cihazlardan aldım aldığım cihazdan tekrar alma taktiği var mı
hocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlararkadaşlar tüm cihazlardan aldım aldığım cihazdan tekrar alma taktiği var mı
Tabletten kendi netime bağlanıp aldım ben, oluyor dediğin şekilde.Uğraştım baya ama olmuyor. Galiba telefon imei numarasını kontrol ederek, kampanyadan yararlanıp yararlanmadığını anlıyor uygulama.
Tablet olmadığı için oradan hiç denemedim. Hat takılabilen tablette imei olduğu için olmaz büyük ihtimal. Hat olmayınca da wifi'a bağlanmak zorunda olduğun için gene olmayabilir . Fakat telefondan hotspot açıp yaparsan... bilemiyorum altan
2. defa aldın mı tabletten, önemli olan oTabletten kendi netime bağlanıp aldım ben, oluyor dediğin şekilde.
Telden ayrı bi malzeme aldım bu mouse u değil.2. defa aldın mı tabletten, önemli olan o
Bu mouse özelinde aynı cihazdan 2'den fazla satın alım yapılabiliyor mu sorusu için yazmıştımTelden ayrı bi malzeme aldım bu mouse u değil.
hocam kullanılmamıs cıhazdan mobıl verı acıp arkadasların attıgı lınk uzerınden uygulamayı ındırdım ondan sonra oldu valla 4 cıhazdan denedık 4 tanesıde olduhocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlar
valla ben de ugrastım biraz olmadı olsa cekıcem 10 20 taneUğraştım baya ama olmuyor. Galiba telefon imei numarasını kontrol ederek, kampanyadan yararlanıp yararlanmadığını anlıyor uygulama.
Tablet olmadığı için oradan hiç denemedim. Hat takılabilen tablette imei olduğu için olmaz büyük ihtimal. Hat olmayınca da wifi'a bağlanmak zorunda olduğun için gene olmayabilir . Fakat telefondan hotspot açıp yaparsan... bilemiyorum altan
çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım 1 tane alsam kafihocam kullanılmamıs cıhazdan mobıl verı acıp arkadasların attıgı lınk uzerınden uygulamayı ındırdım ondan sonra oldu valla 4 cıhazdan denedık 4 tanesıde oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla ben de ugrastım biraz olmadı olsa cekıcem 10 20 tane