D3ATHLY
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,032
Hocam kaç günde ulasti mouse eline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman sipariş verdin hocam
25 OCAK
Hocam kaç günde ulasti mouse eline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne zaman sipariş verdin hocam
Kardeş gülmekten cevap yazmadım kusura bakma. Sen istediğin kadar resim paylaşabilirsin sıkıntı yokDaha fazla görüntü paylaşmamı ister misin? Çalışanlarıma ödediğim maaş dekontu yada vergi levham filan.. Ben karnımı ticaret ile doyuruyorum doğru. Ama mouse ticareti ile değil. Bir daha söylüyorum o işin eğlencesi. Umarım anlarsın. İnsanları tanımadan bilmeden ön yargılarınla hareket etme naçizane tavsiyem. 30 euro sınırı filan benimle ilgili değildir diye düşünüyorum. Oyun bakiyen de senin için oldukça yüksek bir tutar sanırım
Sana hayatta başarılar.
Engellemen senin için hayırlı olmuş. Evet bir arkadaşla tartışmaya girdim daha önce, çünkü o da senin gibi terbiyesiz tavırları olan birisiydi. Eski mesajlarıma baktıysan alışveriş bağımlılığım olduğunu anlamış olmalısın çünkü bunu defalarca itiraf ettim. Eğlencem bu benim güzelim. Sen bence kullanıcı adını KingRezil olarak değiştirmelisin. Öyle madara olur gidersin işte..Kardeş gülmekten cevap yazmadım kusura bakma. Sen istediğin kadar resim paylaşabilirsin sıkıntı yok. Ben gülüp geçiyorum. Yok efendim 50 çalışanım var yok şu kadar vergi ödüyorum masallarını kendine saklamalısın. Eski mesajlarına baktım şirket sahibi, çalışanı olan birinin mesajlarına benzemiyor. Her üründe kupon kovalamışsın, alamadığın ürünlerde thhye başvurmuşsun, bir arkadaş ile sarı site üründen tartışmışsın.. Yani sen ne ayaksın demek geldi içimden ama seninle zaman harcamaya değmeyeceği için pek umrumda değil açıkcası. 50 çalışanım var aynen kankam.. kupon kovalıyorum kankam.. mouse ticareti yapıyorum kankam aynen aynen
). O kadar vergi ödeyip, mouse klavye satmaya çalışarak bana bir şey ispatlayamazsın malesef. Sana hayırlı kazançlar. Allah daha çok versin. Malesef bende seni engelliyorum. Kendi kendine resim paylaşmaya devam edebilirsin.
yani ne yapmamız gerekiyor.
Olur paylaşDaha fazla görüntü paylaşmamı ister misin? Çalışanlarıma ödediğim maaş dekontu yada vergi levham filan.. Ben karnımı ticaret ile doyuruyorum doğru. Ama mouse ticareti ile değil. Bir daha söylüyorum o işin eğlencesi. Umarım anlarsın. İnsanları tanımadan bilmeden ön yargılarınla hareket etme naçizane tavsiyem. 30 euro sınırı filan benimle ilgili değildir diye düşünüyorum. Oyun bakiyen de senin için oldukça yüksek bir tutar sanırım
Sana hayatta başarılar.
Olur paylaş
14 neymiş hocam biraz abartmışsınız sankiEngellemen senin için hayırlı olmuş. Evet bir arkadaşla tartışmaya girdim daha önce, çünkü o da senin gibi terbiyesiz tavırları olan birisiydi. Eski mesajlarıma baktıysan alışveriş bağımlılığım olduğunu anlamış olmalısın çünkü bunu defalarca itiraf ettim. Eğlencem bu benim güzelim. Sen bence kullanıcı adını KingRezil olarak değiştirmelisin. Öyle madara olur gidersin işte..
Şu an 15. Sabah 2 tane daha aldım. Ha bire 1000 TL kredi veriyor.14 neymiş hocam biraz abartmışsınız sanki
İyiymiş hocamŞu an 15. Sabah 2 tane daha aldım. Ha bire 1000 TL kredi veriyor.
Reklam varsa oluyorŞu an alınabiliyor mu?
Nereden bulacağım bu reklamlarıReklam varsa oluyor