Neler Yeni

Çözüldü✓ Temu alışverişi hakkında yardım lazım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aynı TC'den 575 liraya klavye + 533 lira mouse aldım. Ama aynı sepet değil ayrı ayrı aldım. Şimdi bir tane daha klavye alacağım kupon gelmesi için ayrı hesap açacağım ama aynı TC'yi kullanırsam sorun olur mu? Yoksa farklı bir TC ile mi alayım?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Mert ash
aynı tcyi kullanırsan sorun çıkar bence ben 3 ayrı tc kullandım

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Olmaz . Aylık 5 sipariş hakkımız var

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
aynı tcyi kullanırsan sorun çıkar bence ben 3 ayrı tc kullandım
yav allah için millete yalan yanlış bilgi vermeyin aynı tc den 4 sipariş geçtim 30 ürünü geçmiştir toplam hepsi gümrükten geçti

kardeşim alabilirsin sorun yok
Aynı TC'den 575 liraya klavye + 533 lira mouse aldım. Ama aynı sepet değil ayrı ayrı aldım. Şimdi bir tane daha klavye alacağım kupon gelmesi için ayrı hesap açacağım ama aynı TC'yi kullanırsam sorun olur mu? Yoksa farklı bir TC ile mi alayım?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Siparişler ayrı ayrı, sipariş başına 30€'u geçmemesi lazım ( vergi dahil değil, sadece ürün fiyatı) Aylıkta 5 paket getirme hakkın var. Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum, herhangi bir problemde zaten TEMU uyarı veriyordu.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yav allah için millete yalan yanlış bilgi vermeyin aynı tc den 4 sipariş geçtim 30 ürünü geçmiştir toplam hepsi gümrükten geçti

kardeşim alabilirsin sorun yok
Siparişler ayrı ayrı, sipariş başına 30€'u geçmemesi lazım ( vergi dahil değil, sadece ürün fiyatı) Aylıkta 5 paket getirme hakkın var. Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum, herhangi bir problemde zaten TEMU uyarı veriyordu.
Olmaz . Aylık 5 sipariş hakkımız var
Anladım hocam sağolun. Bu 30€ meselesi çok tepki almıştı ayda 5 kere sipariş ediliyorsa aslında 30x5'ten 150€ oluyor sınır zaten o zaman bu kadar tepki almazdı diye düşünmüştüm ama böyle olması iyiymiş.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Tuğra
Anladım hocam sağolun. Bu 30€ meselesi çok tepki almıştı ayda 5 kere sipariş ediliyorsa aslında 30x5'ten 150€ oluyor sınır zaten o zaman bu kadar tepki almazdı diye düşünmüştüm ama böyle olması iyiymiş.
vergiler hariç 1070TL yi geçmezse birşe olmaz oda vergiler dahil 1700 civarına geliyor zaten sınırı aşarsan temu seni engelliyor.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,173
İsim
Turuncu Keskin
Tepki alma sebebi aslında şu , bazı ürünlerin fiyatları 100€ a dayanıyor. Türkiye'de bulunmayan bazı parçaları ister istemez yurt dışından getirtmek zorunda kalıyorsun. TEKNOFESTE katılacak, proje geliştirecek insanlara fazlaca zarar verdi, çoğu kaçıyor artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom