Aras getiriyor benimkini bahçeye fırlatıp gitmezlerse sıkıntı yokAynı saatte kalkmış uçak muhtemelen aynı uçaktalar bizim apexler
Aras getiriyor benimkini bahçeye fırlatıp gitmezlerse sıkıntı yokAynı saatte kalkmış uçak muhtemelen aynı uçaktalar bizim apexler
Benimkinide aras geliyor senin memleket nereAras getiriyor benimkini bahçeye fırlatıp gitmezlerse sıkıntı yok
Kocaeli/Kartepe hocam sizin neredesinizBenimkinide aras geliyor senin memleket nere
Normal ama istersen müşteri hizmetlerine şikayet et durumu %2O indrim kuponu veriyorlar bütün sepete uygulanan3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
Benim istanbul hocam. İçimde bir kuşku var, stoklar az az yenilendi (belkide çok yenilendi saniyesinde bitti bilemiyorum) acaba bu mouseların iade ürünler olma ihtimali var mı ?Kocaeli/Kartepe hocam sizin neredesiniz
Bİlmiyorum hocam da sağlamsa sorun yok sağlam değilse de iadesini alır geçerizBenim istanbul hocam. İçimde bir kuşku var, stoklar az az yenilendi (belkide çok yenilendi saniyesinde bitti bilemiyorum) acaba bu mouseların iade ürünler olma ihtimali var mı ?
Binlerce sipariş oluyor bekleyip toplu gönderiyorlar normal yani3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
Normal, bazen 4-5 gün sürüyor bi anda gümrükten geçti diyebiliyor.3 gündür mü ne böyle. Normal mi?
Fare olmadıkça kupon lazım değil süreli oluyor kuponlar.Normal ama istersen müşteri hizmetlerine şikayet et durumu %2O indrim kuponu veriyorlar bütün sepete uygulanan