Yoğunluk var'dır ama benim kargo 6 kasım da geldi tr ye oda 6 gün bekledi.Alıntıyı görüntüle
4 kasımdan beri durum böyle sebebi nedir acaba
Benim 31 Ekim'de verdiğim kargo yeni bugün arasa verildi bi iki güne işlemler hızlanır meraklanmaAlıntıyı görüntüle
Hocam eminmisiniz 4 kasımdan beri böyle olduğuna? Çünkü 4 kasımda hava limanına ulaştı diyor yani uçak yolculuğu biraz uzun sürüyor çünkü direk Türkiye'ye gelmiyor ülke ülke geziyorAlıntıyı görüntüle
Türkiyedeki havalimanı oluyo kankam o, bizim gümrükçüler uyuduğu için uzun sürüyor her şey.Hocam eminmisiniz 4 kasımdan beri böyle olduğuna? Çünkü 4 kasımda hava limanına ulaştı diyor yani uçak yolculuğu biraz uzun sürüyor çünkü direk Türkiye'ye gelmiyor ülke ülke geziyor
(Hava limanına ulaştı derken ben kalkış için olan hava limanı diye anladım yoksa türkiyedeki havalimanına vardı anlamındaysa malesef gümrük yüzünden uzamıştır)
Ya hocam şu apex'i hatırlatma sinirlerim bozuluyor elimin ucunday'dı sırf kuponla daha ucuza alayım 200-300TL cebimde kalsın dediğim İçin elimden kaçtı alamadım hemde siyahını o gün bu gündür sinirlerim bozuluyorTürkiyedeki havalimanı oluyo kankam o, bizim gümrükçüler uyuduğu için uzun sürüyor her şey.
Benim geçen ay sipariş ettiğim ürün hala gümrükte ama 13-14 gün önce sipariş verdiğim 159 apex akdeniz aktarmada az kalmış yarın elimde olur büyük ihtimalle
Ya hocam şu apex'i hatırlatma sinirlerim bozuluyor elimin ucunday'dı sırf kuponla daha ucuza alayım 200-300TL cebimde kalsın dediğim İçin elimden kaçtı alamadım hemde siyahını o gün bu gündür sinirlerim bozuluyor![]()
Aldığın fiyat? (Roma mızrağı yiyenlerden biri değilsen olabilir hocam)geçmiş olsun pro var bende istersen aldığım fiyata veriyim
1405₺, roma mızrağı değil başka bi boyut buAldığın fiyat? (Roma mızrağı yiyenlerden biri değilsen olabilir hocam)![]()
Tabi hocam 95TL daha uyguna Alıyon 1500TL olsa Nasıl alırdın yoksa1405₺, roma mızrağı değil başka bi boyut bu(1500 e alanlardan değilim en azından
)