evet ürün fiyatı 93 lira artı vergi şeklinde gelmişti sipariş ettim ve tekrar iptal ettim yeterli bilgi bulamadığım içinVergi dahil 700 mü ? Almam bu şekilde o zaman![]()
Temudan daha önce alışveriş yapmadıysanız ilk indirim tarzı bir şey veriyor. Detayları çok bilmiyorum. O şekilde arkadaşın aldığı gibi 700 e geliyor. 1300 e alınır mı? Hot swap özelliği varsa alınır. Çünkü şu an piyasada o paraya çok klavye yok bu boyutta. Attack Shark K75 var , Aigo a87 var.Vergi dahil 700 mü ? Almam bu şekilde o zaman![]()
benim şuan 4. siparşim ve 13tl artı vergi hocam teşekkürler.Temudan daha önce alışveriş yapmadıysanız ilk indirim tarzı bir şey veriyor. Detayları çok bilmiyorum. O şekilde arkadaşın aldığı gibi 700 e geliyor. 1300 e alınır mı? Hot swap özelliği varsa alınır. Çünkü şu an piyasada o paraya çok klavye yok bu boyutta. Attack Shark K75 var , Aigo a87 var.
Valla hocam bende aj159 pro için denedim o kadar ama hiç olmadı sonra da stok bitti zaten.benim şuan 4. siparşim ve 13tl artı vergi hocam teşekkürler.
bende proyu alamadım müşteri hizmetlerine sövdüm yarına kadar sorununuz düzeltilecektir dedilerValla hocam bende aj159 pro için denedim o kadar ama hiç olmadı sonra da stok bitti zaten.
Hocam linkten mi girdiniz? Ben linkten girdim olmadı, yeni hesap açtım olmadı, eski telefondan denedim olmadı, eski telefonu sıfırlayıp denedim o da olmadı. En son vazgeçtim.bende proyu alamadım müşteri hizmetlerine sövdüm yarına kadar sorununuz düzeltilecektir dedilerbekliyorum
valla ben 14 saat uğraştım alamadım 159 proyu sonra şansa bala 159p aldım iptal edecektim edemedim öyle kaldı şimdi apex almaya karar verdim gif olayı çok hoşuma gittiHocam linkten mi girdiniz? Ben linkten girdim olmadı, yeni hesap açtım olmadı, eski telefondan denedim olmadı, eski telefonu sıfırlayıp denedim o da olmadı. En son vazgeçtim.
159p de gayet güzeldi. İyi fiyata aldıysanız iptal etmeye gerek yok bence. Apex daha stok gelmez gibi. Anca sarı siteden bulursunuz, onlarda yüksek fiyatlara satıyorlar baya.valla ben 14 saat uğraştım alamadım 159 proyu sonra şansa bala 159p aldım iptal edecektim edemedim öyle kaldı şimdi apex almaya karar verdim gif olayı çok hoşuma gitti
726ya aldım159p de gayet güzeldi. İyi fiyata aldıysanız iptal etmeye gerek yok bence. Apex daha stok gelmez gibi. Anca sarı siteden bulursunuz, onlarda yüksek fiyatlara satıyorlar baya.
Çok iyi hocam. Bu indirim işini nasıl yaptınız? Ben foruma atılan linkleri denedim olmadı, insta da reklam çıktı o da olmadı. Artık başka yol kaldı mı merak ediyorum.726ya aldım