Neler Yeni

TEMU F75 STOĞU YENİLENİR Mİ?

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Bugün içerisinde F75 stoğu gelir mi sizce siyah veya beyaz fark etmez ama tercihen beyaz ki genelde beyaz stoğu yenileniyor.
Bugün yenilenirse F75 alacağım yenilenmezse 2'li Monitör Kolu alacağım sizce yenilenir mi adres, kart hepsi kayıtlı bekliyorum indirim aramayacağım.

untaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Er
Kankam stoklar yenileniyor fakat direkt gidiyor maalesef ülkemizin insanları 10 20 tane alıyor stok yapıp pahalıya satıyor..

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yenilenebilir bugün 3 adet aldım ara ara geliyor
Sabahtan beri bakıyorum alarmda kurulu hiç görmedim stoğa girdiğini bugün dün sürekli olarak stoğa giriyordu görüyordum bugün henüz görmedim daha

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Bugün içerisinde F75 stoğu gelir mi sizce siyah veya beyaz fark etmez ama tercihen beyaz ki genelde beyaz stoğu yenileniyor.
Bugün yenilenirse F75 alacağım yenilenmezse 2'li Monitör Kolu alacağım sizce yenilenir mi adres, kart hepsi kayıtlı bekliyorum indirim aramayacağım.
monitör kolu bana güvenilir gelmedi bilginiz olsun hocam. ara ara kontrol edin 3 4 saatte bir beyaz stoğu geliyor.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
monitör kolu bana güvenilir gelmedi bilginiz olsun hocam. ara ara kontrol edin 3 4 saatte bir beyaz stoğu geliyor.
Şöyle bir inceleme vardı bana da güvenilir gelmiyordu açıkçası inceleme sonrasında fikrim değişti güvenmeye başladım

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN

j4ckr0zs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ali Çukurova
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
Şöyle bir inceleme vardı bana da güvenilir gelmiyordu açıkçası inceleme sonrasında fikrim değişti güvenmeye başladım
Ekran görüntüsü 2024-11-24 192448.png

risk tercih meslesi hocam hayırlısı olsun

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Uğur Çam
Hocam ara ara yenileniyor. Ben de tam alıcakken stok bitti sayfada 3 saat f5 yaparak bekledim stoğu 2-3 hafta önce.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Alıntıyı görüntüle
risk tercih meslesi hocam hayırlısı olsun
İnceleme konusu altında da tekrar sıkıntı yaşadığını mı sordum arkadaşın ve yorumunuzu gördüm benim kullanacağım asıl monitörüm Asus VG24VQ çok ağır bir monitör değil kilosunu bilmesemde diğer monitör ise samsungun eski bir monitörü ve o da hafif bir monitör o yüzden sıkıntı çıkacağını çok sanmıyorum konu sahibi arkadaşa da sordum tekrardan deneyimlerini

AMESA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen
Genelde saat 5-6 arası stoklar güncelleniyor. Bu akşam alabilirsiniz.

Top Bottom