gençler bi videoda gümrük memuru ürünleri pahalı görürse geçirmiyormuş diye bişey gördüm ben ürünleri kuponla biraz ucuza aldım geçermi sizce. Bilginiz varmı
Kral mouse nasıl 27 tl ? düzeltme: kupon kullanmıssıngençler bi videoda gümrük memuru ürünleri pahalı görürse geçirmiyormuş diye bişey gördüm ben ürünleri kuponla biraz ucuza aldım geçermi sizce. Bilginiz varmı
Evet bende öyle biliyorum ama bir videoda gümrük memuru bu ürünler bu kadar ucuz değil diyip geçirmiyor diye bişey görmüştümgeçer zaten temu geçemeyecek şekilde sepet yaparsan siparişe izin vermiyor
Vala yüzde 99 kupon verdiKral mouse nasıl 27 tl ? (kuponla)
HeEvet bende öyle biliyorum ama bir videoda gümrük memuru bu ürünler bu kadar ucuz değil diyip geçirmiyor diye bişey görmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vala yüzde 99 kupon verdi
Evet kupon la%99Mouse 27 tl mi
Kral o nasıl kupon nasıl aldın o kuponuEvet kupon la%99
Evet hocam çok şasırdım nasıl 99 indirim geliyorMouse 27 tl mi
Kral o nasıl kupon nasıl aldın o kuponu
Bebde şaşırdım iki ürüne yüzde 99 yaptı üsütne 7 ürün ekleme şartıyla tabi bende değişik bişiler ekledim aldım ama amaç mousedu sadeceEvet hocam çok şasırdım nasıl 99 indirim geliyor
Toplam kaça aldınız hepsinigençler bi videoda gümrük memuru ürünleri pahalı görürse geçirmiyormuş diye bişey gördüm ben ürünleri kuponla biraz ucuza aldım geçermi sizce. Bilginiz varmı
1000 2000 tl sipariş vereni tanıyorum gayet geldi biraz uzun sürüyor gelmesigençler bi videoda gümrük memuru ürünleri pahalı görürse geçirmiyormuş diye bişey gördüm ben ürünleri kuponla biraz ucuza aldım geçermi sizce. Bilginiz varmı
Vergi dahil 988 tl ama saçma şekilde 576 tl vergi ödedimToplam kaça aldınız hepsini