Neler Yeni

Temu iade MNG kargo gönderimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özen özer
Arkadaşlar selam. Temudan 2 3 ürün almıştım çocuğa oyuncak elbise gibi bir şeyler. Ama bir tane elbise olmadı Ben açıklandığı gibi gönderilmedi küçük gönderildi O da vergi dahil 700 lira ediyor. Bunu iade etmek istedik biz sonuçta 700 lira az değil MNG Kargo barkod QR kodu verdi . Bu şekilde Temuya iade ürün gönderen oldu mu? Hani Bu ürünler gerçekten Temu ya ulaşıyor mu? Yoksa hiç uğraşmama gerek yok mu Ben Bu ürünün buradan kargoya verip tekrardan Temu ya ulaşacağından şüpheliyim konuyu o yüzden açıp sormak istedim sizlere.

Cevap verenlere şimdideln teşekkürler

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar selam. Temudan 2 3 ürün almıştım çocuğa oyuncak elbise gibi bir şeyler. Ama bir tane elbise olmadı Ben açıklandığı gibi gönderilmedi küçük gönderildi O da vergi dahil 700 lira ediyor. Bunu iade etmek istedik biz sonuçta 700 lira az değil MNG Kargo barkod QR kodu verdi . Bu şekilde Temuya iade ürün gönderen oldu mu? Hani Bu ürünler gerçekten Temu ya ulaşıyor mu? Yoksa hiç uğraşmama gerek yok mu Ben Bu ürünün buradan kargoya verip tekrardan Temu ya ulaşacağından şüpheliyim konuyu o yüzden açıp sormak istedim sizlere.

Vergiyi etmiyorlar diye biliyom sadece ürün fiyatı artı olarak bazıları ürünü geri gönderiyor bazı zamanda ürün sizde kalsın para iadesi yapacaz da diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özen özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergiyi etmiyorlar diye biliyom sadece ürün fiyatı artı olarak bazıları ürünü geri gönderiyor bazı zamanda ürün sizde kalsın para iadesi yapacaz da diyorlar
evet para iadesi alıp ürünü göndermenize gerek yok mevzuları dönmüş konuyu açmadan önce baktım bayağı geçmiş konulara ama bana öyle bir şey denk gelmedi. Bedava mng kargo QR kodu verdi ürünü gönderin kontrollerini sağladıktan sonra paranızı iade edeceğiz diye bildirim geldi.

CharlesPolat

80+ Bronze
evet para iadesi alıp ürünü göndermenize gerek yok mevzuları dönmüş konuyu açmadan önce baktım bayağı geçmiş konulara ama bana öyle bir şey denk gelmedi. Bedava mng kargo QR kodu verdi ürünü gönderin kontrollerini sağladıktan sonra paranızı iade edeceğiz diye bildirim geldi.
O zaman yollayacan hocam anca öyle

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
muhammed samet

Vergi iade edilmiyor haberiniz olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özen özer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cidden mi. bunu bilmiyordum. ama iadeye tıkladığımda iade edilecek tutar 701 tl diyordu. Aldığımız elbise 380 tl mi neydi

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,707
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
o kod ile mng'ye git . gönder . vergisi ile birlikte iade oluyor .
temunun deposuna gidip orada kontrol ediliyor.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
Cidden mi. bunu bilmiyordum. ama iadeye tıkladığımda iade edilecek tutar 701 tl diyordu. Aldığımız elbise 380 tl mi neydi
bana hasarlı elektrik ürünü göndermişlerdi baya anası ağlamıştı desteğe yazıp tam iadesini aldım vergisini de iade ettiler sen de öyle yap fotoğraflı şekilde incelet biraz üstüne git

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özen özer
Teşekkür ederim arkadaşlar tamamdır dedikleriniz gibi yapayım . Vergi dahil iade olduğunu bende çoğu yerde okudum. zaten yukarıda dediğim gibi iade et dediğimde vergi dahil fiyatı hesapladı ekranda iade olarak

Top Bottom