değerlendirilir buAz önce fark ettim. Daha önceden alışveriş yapmadığım bir hesapta sepete ürün ekleyince 200₺ alt limit fırsatı var. Bir şey alacak varsa yeni hesap açsın.
Alıntıyı görüntüle
internete temu ... yaz ve alış veriş linkine tıkla. uygulamaya girer ve hemen sepete geç ve istediğin ürünü alNasıl? Sepete fazladan ürün ekleyip iade etme yöntemiyle mi?
internete temu ... yaz ve alış veriş linkine tıkla. uygulamaya girer ve hemen sepete geç ve istediğin ürünü al
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama alacağın şeyi sepete eklemeyi unutma
Nasıl oluyor anlamadım alt limite takılmıyor mu öylenete temu led ışık yazıp aratın sonra uygulamaya atınca siparişi verin
hocam google a temu led ışık yaz alışveriş sekmesine tıkla. Ordan sepete tıkla alacağın ürünü seç bu kadar. buun anlamadıysan.Nasıl oluyor anlamadım alt limite takılmıyor mu öyle
Hayır dost bunun nasıl olduğunu anlamadım işte neden alt limite takılmıyor böyle yapıncahocam google a temu led ışık yaz alışveriş sekmesine tıkla. Ordan sepete tıkla alacağın ürünü seç bu kadar. buun anlamadıysan.
İlk önce alacağın şeyi sepete ekle sonra google a temu led ışık yaz alışverişe tıkla. seni uygulamaya atacak ordan sağ tarafta sepet var ona bas ödemeyi yap bitti
Hocam tam aynısını yazmıştımhocam google a temu led ışık yaz alışveriş sekmesine tıkla. Ordan sepete tıkla alacağın ürünü seç bu kadar. buun anlamadıysan.
İlk önce alacağın şeyi sepete ekle sonra google a temu led ışık yaz alışverişe tıkla. seni uygulamaya atacak ordan sağ tarafta sepet var ona bas ödemeyi yap bitti
Sistemdeki bir açık sayesinde hocam.Hayır dost bunun nasıl olduğunu anlamadım işte neden alt limite takılmıyor böyle yapınca