🔥İndirim Temu ilk sipariş özel 200₺ alt limit fırsatı

kyloitch

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,154
Az önce fark ettim. Daha önceden alışveriş yapmadığım bir hesapta sepete ürün ekleyince 200₺ alt limit fırsatı var. Bir şey alacak varsa yeni hesap açsın.

reg.png

Buna gerek yok ki. 50 TL lik üründe limite takılmadan alınabiliyor.

Nasıl? Sepete fazladan ürün ekleyip iade etme yöntemiyle mi?
internete temu ... yaz ve alış veriş linkine tıkla. uygulamaya girer ve hemen sepete geç ve istediğin ürünü al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama alacağın şeyi sepete eklemeyi unutma

nete temu led ışık yazıp aratın sonra uygulamaya atınca siparişi verin

internete temu ... yaz ve alış veriş linkine tıkla. uygulamaya girer ve hemen sepete geç ve istediğin ürünü al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama alacağın şeyi sepete eklemeyi unutma
nete temu led ışık yazıp aratın sonra uygulamaya atınca siparişi verin
Nasıl oluyor anlamadım alt limite takılmıyor mu öyle

Nasıl oluyor anlamadım alt limite takılmıyor mu öyle
hocam google a temu led ışık yaz alışveriş sekmesine tıkla. Ordan sepete tıkla alacağın ürünü seç bu kadar. buun anlamadıysan.
İlk önce alacağın şeyi sepete ekle sonra google a temu led ışık yaz alışverişe tıkla. seni uygulamaya atacak ordan sağ tarafta sepet var ona bas ödemeyi yap bitti

Temu led diye google a yazın, google alışveriş sekmesinden üstte temu ürünlerinden birini seçin, sepete ekleyin .eklemeden önce istediğiniz ürünüde ekleyin. Sonra ledi silin. Alt limit olmuyor

hocam google a temu led ışık yaz alışveriş sekmesine tıkla. Ordan sepete tıkla alacağın ürünü seç bu kadar. buun anlamadıysan.
İlk önce alacağın şeyi sepete ekle sonra google a temu led ışık yaz alışverişe tıkla. seni uygulamaya atacak ordan sağ tarafta sepet var ona bas ödemeyi yap bitti
Hayır dost bunun nasıl olduğunu anlamadım işte neden alt limite takılmıyor böyle yapınca

Hocam tam aynısını yazmıştım:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,764
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri