Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
Zaten 350 gibi bir şey alacaktım bu konu işime yarar bayaBende de sorun var. Bu bağlantıya tıklayınca açılıyor. Temu Link
Zaten 350 gibi bir şey alacaktım bu konu işime yarar bayaBende de sorun var. Bu bağlantıya tıklayınca açılıyor. Temu Link
Alanlarda sorun yokAga hakikaten oldu hiç beklemiyordum. İptal olma ihtimali var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedin mi sen hocam iptal edilme ihtimali var mı
600 TL kredi bir sonraki alışverişinizde kullanılabiliyor. Siz şu anda bu sepeti öderseniz teslim edildiğinde 600 TL krediye sahip olursunuz ve başka bir alışverişte 600 lira indirimli alırsınız. Bir nevi vergisini ödemeyecek olursunuz yani.Bu na kadar doğru arkadaşlar 600 TL iade filan diyor 1000 TL'lik ürün 1600 oluyor vergi cart curt geri 600 TL iade diyor açıklar mısınız?
Eywallah üstad600 TL kredi bir sonraki alışverişinizde kullanılabiliyor. Siz şu anda bu sepeti öderseniz teslim edildiğinde 600 TL krediye sahip olursunuz ve başka bir alışverişte 600 lira indirimli alırsınız. Bir nevi vergisini ödemeyecek olursunuz yani.
Ama her gün uygulamaya girip kredinin belli bir kismini alman lazımEywallah üstad