yüzde 90 indirimdeki sekmeden ajazz 159 pro aldım ben yanina cercop bir şeyler ekledim 900 liraya falan geldiAga neden böyle bir saçmalık var zaten ürün 600 tl %50 indirimi ekliyor gidiyor onu indirimli gösteriyor bilmem kaçtan 600 e inmiş diye ekliyor ne saçmalıktır. Yüksek indirime zaten çıkmıyor kaliteli şeyler
yüzde 90a klavye ekle kalanların 10-20 liralık şeyler ekle vergi dahil 450 civarına geliyor klavyeAga neden böyle bir saçmalık var zaten ürün 600 tl %50 indirimi ekliyor gidiyor onu indirimli gösteriyor bilmem kaçtan 600 e inmiş diye ekliyor ne saçmalıktır. Yüksek indirime zaten çıkmıyor kaliteli şeyler
Bende çıkmıyor bir türlü tam olarak nerden buluyorsunuz vergi dahil 1.2k ya geliyor klavye yaninda alinanlari iade edince yaklasik 800-900 tl oluyor nasil 450 ye aldinizyüzde 90a klavye ekle kalanların 10-20 liralık şeyler ekle vergi dahil 450 civarına geliyor klavye
orada çıkıyor sanırım algoritma ile alakalı herkeste çıkmıyor niyeyseBende çıkmıyor bir türlü tam olarak nerden buluyorsunuz vergi dahil 1.2k ya geliyor klavye yaninda alinanlari iade edince yaklasik 800-900 tl oluyor nasil 450 ye aldiniz
o sekmede 159 pro mu var ben bulamadımyüzde 90 indirimdeki sekmeden ajazz 159 pro aldım ben yanina cercop bir şeyler ekledim 900 liraya falan geldi
rastgele çıkıyor, başta 099 vardı sadece biraz kaydırdim cik gir yaptımo sekmede 159 pro mu var ben bulamadım
Bir halta yaramıyor sozde indirim yapıyolar kaç rane kod verdi halta yaramıyorArkadaşlar sizdede vardır arama yerine kod yazıyorduk 5 tane ürüne %50 şer indirim biride biraz fazlaydi. yapıyordu onun kodu neydi bilen varsa
Sepete ekliyorum 845 tl ediyor ürünler. İndirim seysinde ekliyorum yine 845 tl ediyor. Keman alıcam o yüzden pek sallamiyom şu 2 ücretsiz ürünün yanında hiçbir istediğim çıkmıyor. Mecbur düz alacazBir halta yaramıyor sozde indirim yapıyolar kaç rane kod verdi halta yaramıyor
kanka sipariş kısmından sadece aj159 pronun olduğu kısmı ss atabilir misin kaç liraya gelmiş vergisizyüzde 90 indirimdeki sekmeden ajazz 159 pro aldım ben yanina cercop bir şeyler ekledim 900 liraya falan geldi
Aynen indirim diyor zaten olan fiyata düşürüyor kdodkmdm boş beleş iş sildim geçtimSepete ekliyorum 845 tl ediyor ürünler. İndirim seysinde ekliyorum yine 845 tl ediyor. Keman alıcam o yüzden pek sallamiyom şu 2 ücretsiz ürünün yanında hiçbir istediğim çıkmıyor. Mecbur düz alacaz
Hatta aynı fiyatlarda ürün var 2 tane sepet 1348 tutuyordu şimdi 1582 komedi gibi uygulamaSepete ekliyorum 845 tl ediyor ürünler. İndirim seysinde ekliyorum yine 845 tl ediyor. Keman alıcam o yüzden pek sallamiyom şu 2 ücretsiz ürünün yanında hiçbir istediğim çıkmıyor. Mecbur düz alacaz