Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,313
Dostlar hayırlı sabahlar bugün böyle bir yazı geldi, 8 şubatta aj159pro sipariş etmiştim. Korkulacak bir şey var mı? yoksa kargom sorunsuz gelir mi?
Kargolar sorunsuz geliyor eğer PTT dışında başka bir kargo firması getiriyorsa normal ama PTT ise açıkçası bu yavaşlığı beklemem.Dostlar hayırlı sabahlar bugün böyle bir yazı geldi, 8 şubatta aj159pro sipariş etmiştim. Korkulacak bir şey var mı? yoksa kargom sorunsuz gelir mi?
Alıntıyı görüntüle
Mng kargo getiriyor hocam ona daha kötü diyorlar ama bilemedim, yazıyı takmama gerek yok mu yani?Kargolar sorunsuz geliyor eğer PTT dışında başka bir kargo firması getiriyorsa normal ama PTT ise açıkçası bu yavaşlığı beklemem.
Gerek yok MNG zaten yavaş şuana kadar onlarca sipariş verdim en hızlı ve istikrarlı kargo PTT de en yavaş ve bilgilendirmesiz kargo MNG de Aras ise ikisinin ortasındaMng kargo getiriyor hocam ona daha kötü diyorlar ama bilemedim, yazıyı takmama gerek yok mu yani?
hocam 8 şubatta verilen bir ürün ortalama kaç günden gelir sizce, hafta içi almam lazım ürünü hafta sonu gelirse sıkıntı.Güncellemeyi unutuyorlar bazen dert etmene gerek yok daha trye bile gelmemiş
bence bölgeden belgeye değişiyor, istanbuldan v2x kulaklığımı ptt 4 günde. mng ise istanbuldan koca monitörü 2 günde getirdi. ve sağlamdı kutu.Gerek yok MNG zaten yavaş şuana kadar onlarca sipariş verdim en hızlı ve istikrarlı kargo PTT de en yavaş ve bilgilendirmesiz kargo MNG de Aras ise ikisinin ortasında
Bu konuda pek yorum yapamayacam ama PTT kargo şuan güzel çalışıyor MNG gereksiz pahalı müşterilerimin kargolarını PTT ile gönderiyorum.hocam 8 şubatta verilen bir ürün ortalama kaç günden gelir sizce, hafta içi almam lazım ürünü hafta sonu gelirse sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence bölgeden belgeye değişiyor, istanbuldan v2x kulaklığımı ptt 4 günde. mng ise istanbuldan koca monitörü 2 günde getirdi. ve sağlamdı kutu.
dediğiniz fiyat hakkında bilgim yok hocam ama mgn 81tl gibi duymuştum ptt daha ucuzdur dediğiniz gibi.Bu konuda pek yorum yapamayacam ama PTT kargo şuan güzel çalışıyor MNG gereksiz pahalı müşterilerimin kargolarını PTT ile gönderiyorum.
Allahın cezası mng 45 gün kargoyu gümrükte bırakmıştı. İyi taraf ürünlerin hepsi bedavaya gelmiş oluyor.
15 gün boyunca güncelleme almazsa para iadesi yapıyor olması çok nadir bir durum benim en geç gelen siparişim 2 haftada gelmişti en erkeni 5-6 günde mi ne gelmiştibende de olur mu acaba
önümüzdeki hafta pazartesi diye düşünüyorum gelir umarım15 gün boyunca güncelleme almazsa para iadesi yapıyor olması çok nadir bir durum benim en geç gelen siparişim 2 haftada gelmişti en erkeni 5-6 günde mi ne gelmişti
sıkıntı yok arada oluyo böyle her gün güncelleme gelmiyorDostlar hayırlı sabahlar bugün böyle bir yazı geldi, 8 şubatta aj159pro sipariş etmiştim. Korkulacak bir şey var mı? yoksa kargom sorunsuz gelir mi?
Alıntıyı görüntüle