Sudan ucuzmuş valla unlucky20 liraydı hocam, zam yemiş.
Sudan ucuzmuş valla unlucky20 liraydı hocam, zam yemiş.
Konudaki ürünler gibiydi evet..Sudan ucuzmuş valla unlucky
https://share.temu.com/xNmKSpc4PZA Şu daha ucuz hocam, işinize yarar mı bilemiyorum amabu bisiklet kaskı alınır mı beyler? temu
Buda gayet iyi gibi hocambu bisiklet kaskı alınır mı beyler? temu
sistem kaldırıldığı için mesaj atsalarda alamazlar hocam maalesef.Çalışan 3000 tl kupon paketi kodu var isteyen mesaj atabilir
sistem kaldırıldığı için mesaj atsalarda alamazlar hocam maalesef.
Türkiye’de hiçbir kullanıcı şu anda 3000₺ kupon ya da %30 indirim özelliğinden yararlanamıyor. Eğer siz daha önceden aldıysanız o kodları biriyle paylaşsanız dahi o kişi o kodu kullanamıyor. Deneyip görebilirsiniz.var hocam isterseniz atayım deneyin
çalışan yeni kod var hocamTürkiye’de hiçbir kullanıcı şu anda 3000₺ kupon ya da %30 indirim özelliğinden yararlanamıyor. Eğer siz daha önceden aldıysanız o kodları biriyle paylaşsanız dahi o kişi o kodu kullanamıyor.
Özelden attım deneyerek doğrulayabilirsin hocamTürkiye’de hiçbir kullanıcı şu anda 3000₺ kupon ya da %30 indirim özelliğinden yararlanamıyor. Eğer siz daha önceden aldıysanız o kodları biriyle paylaşsanız dahi o kişi o kodu kullanamıyor. Deneyip görebilirsiniz.
Yeni kullanıcı indirimi devam ediyor muçalışan yeni kod var hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelden attım deneyerek doğrulayabilirsin hocam
denediğim ve çalışan bu varYeni kullanıcı indirimi devam ediyor mu
Hocam benim kargo bugün gümrükten çıktı muhtemelen senin kargoda çıkmıştırAlıntıyı görüntülebenim kargoda hala gümrükte gösteriyor bekliyoruz bu kadar uzun süren varmı
Benim ürünler İstanbul'da yoldadenediğim ve çalışan bu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim kargo bugün gümrükten çıktı muhtemelen senin kargoda çıkmıştır