- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuda bulunan ürünler ilginizi çekebilir hocamAlt limit 1k olmuş hey maşallah480'e tamamlayana kadar ne eklicez diye düşünüyordum şimdi daha zorlaştı
Konuda bulunan ürünler ilginizi çekebilir hocamAlt limit 1k olmuş hey maşallah480'e tamamlayana kadar ne eklicez diye düşünüyordum şimdi daha zorlaştı
Yok hocam alacağımı aldım zaten de alt limit beni pek bağlamıyor 90 TL'lik ürünü bile alıyorumKonuda bulunan ürünler ilginizi çekebilir hocam![]()
Genel anlamda sepeti doldurması zor 480'e bir şey bulunmuyor şimdi 1k millet ne bulup alıcakYok hocam alacağımı aldım zaten de alt limit beni pek bağlamıyor 90 TL'lik ürünü bile alıyorum![]()
Nasıl yapılıyor hocamGenel anlamda sepeti doldurması zor 480'e bir şey bulunmuyor şimdi 1k millet ne bulup alıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alt limitte neymiş öyle![]()
Orası bende kalsınNasıl yapılıyor hocam
İptal ediliyor diye biliyorum o limitin altı siparişler. Dmden yazar mısın hocamOrası bende kalsınbizim millet öğrenince cıvığını çıkarıyor
Benim edilmiyor valla hocamİptal ediliyor diye biliyorum o limitin altı siparişler. Dmden yazar mısın hocam
Ss atar mısın önceden aldığın ürün varsaBenim edilmiyor valla hocam
Kargo da olan ürünüm varSs atar mısın önceden aldığın ürün varsa
Bu foruma yayılırsa 10tl ne varsa alırlar sırf alt limit yok diyeOrası bende kalsınbizim millet öğrenince cıvığını çıkarıyor
İşte o yüzden söylemiyorum bizim millet tek ürün alırBu foruma yayılırsa 10tl ne varsa alırlar sırf alt limit yok diye
çok yöntemi var hocam, yapan tanıdıklarım da var ama riskleri de yok değilBu foruma yayılırsa 10tl ne varsa alırlar sırf alt limit yok diye
Tamam hocam en alt limitsiz ürün alan sensin, her Temu konusunun altına yazıyorsun; taktiğini de söylemiyorsun. Çok gizemlisin hocam.Alt limitte neymiş öyle![]()