Palo DAYI 👑
80+ Gold
beyler kasa ıcıne fıgur varmı anıme harıc alıpta elıne ulasan warsa lınk atabılırmı
evet hocam kalktı ama konuda bazı ürünlere tıklayınca çark çıkıyor bende, uygulamada edinin diyor. Yeni üyelere özel bir şey. Deneyin isterseniz.ilk sipariş indirimi kalktı mı uygulamadan
çark ne veriyor hocam, dün ben çok ürün gezdim de hiçbiri vermedievet hocam kalktı ama konuda bazı ürünlere tıklayınca çark çıkıyor bende, uygulamada edinin diyor. Yeni üyelere özel bir şey. Deneyin isterseniz.
Kedi figürü, kaplumbağa figürü, astronot figürü, panda figürü, leopoar, motor…. Ne tarz lazım hocambeyler kasa ıcıne fıgur varmı anıme harıc alıpta elıne ulasan warsa lınk atabılırmı
Ortalama 10 günde çıkıyor hocambenim paket gümrük işlemleri başlatıldı aşamasında. kaç günde çıkar gümrükten?
Ben dün çevirdim %56 indirim dedi de üyeliğim olduğu için kullanamadım.çark ne veriyor hocam, dün ben çok ürün gezdim de hiçbiri vermedi
tahmini teslimat 12-21 temmuz diyor bu aralıkta gelir mi acaba bi tecrübeniz var mı bu konuda?Ortalama 10 günde çıkıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben dün çevirdim %56 indirim dedi de üyeliğim olduğu için kullanamadım.
Benimde o aralıktaydı 2. Sipariş, 14 tem-4 ağustos olmuş. Gümrüğe yeni girdiyse o tarihe gelmez yetişmez. Son haftası gelebilir ama. Gümrük işlemleri hızlı sürerse durum değişir tabi. Siparişiniz gelir ama o konuda rahat olun.tahmini teslimat 12-21 temmuz diyor bu aralıkta gelir mi acaba bi tecrübeniz var mı bu konuda?
gelmesinden yana problem yok geliceğini biliyorum da ne kadar kısa sürerse o kadar iyi o yüzden sordum. gümrük işlemleri aşamasına 9 temmuz'da geçmiş.Benimde o aralıktaydı 2. Sipariş, 14 tem-4 ağustos olmuş. Gümrüğe yeni girdiyse o tarihe gelmez yetişmez. Son haftası gelebilir ama. Gümrük işlemleri hızlı sürerse durum değişir tabi. Siparişiniz gelir ama o konuda rahat olun.
Gümrükten falan geçmesi için 1 ya da 2 paket yapıyorlar hocam normal. Hayırlı olsun.Paketim bugün geldi ve her şey aliexpress kalitesinde. büyük bi poşet içine atmışlar hepsini ama olsun