Mithril
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,433
Taksite bölüyor her gün girip almanızı istiyor mesela 600 lira kredi kazandınız ilk gün 40 ikinci gün 50 üçüncü gün 70 şeklindeAlttaki eklediğim görsellerde ürünün vergisiz fiyatının tamamı kredi olarak iade mi oluyor yoksa bir kolpamı var?
kanka sanırım %0.7 ihtimalle %100 kredi iadesi alıyoresun ama min %30 veriyorAlttaki eklediğim görsellerde ürünün vergisiz fiyatının tamamı kredi olarak iade mi oluyor yoksa bir kolpamı var?
Kendiniz denedinizmi peki hocam?575 lira kartından çıkıyo ürünü alıyon temu hesabına 575tl kredi düşüyo
Bende o kısmı anlamadım heryerde %100 yazıyor ama kampanya sayfasındada yüzde bilmem kaç diyor hangisi doğru acaba?kanka sanırım %0.7 ihtimalle %100 kredi iadesi alıyoresun ama min %30 veriyor
Kolpa kanka sözde bana verdi geçen sepetim 1340 tı indirim kullandım 1578 tl mi ne olmuştuAlttaki eklediğim görsellerde ürünün vergisiz fiyatının tamamı kredi olarak iade mi oluyor yoksa bir kolpamı var?
Ne kadar iade verdi hocam?Kolpa kanka sözde bana verdi geçen sepetim 1340 tı indirim kullandım 1578 tl mi ne olmuştu![]()
Tutarın hepsini veririmi acaba sonra vermesi sıkıntı değilaliexpressdeki jeton toplama olayi gibi işliyor o kredi toplama zımbırtısı
hangi kredi kampanyasına denk geldiysen ona göre iade veriyor ama uzun suruyor ve vergi hariçNe kadar iade verdi hocam?
Tutarın hepsini veririmi acaba sonra vermesi sıkıntı değil
hocam 2 tane kredi iadesi kampanyası var biri yüzde 40 veriyor diğeri yüzde 100 verdiğini idda ediyor ondan kafam karıştı. eğer yüzde yüz iade eden kampanya doğru ise ondan sipariş vereceğimhangi kredi kampanyasına denk geldiysen ona göre iade veriyor ama uzun suruyor ve vergi hariç
ilk yüzde yüz olanı deniyicem eğer kolpa ise siparişi iptal edip sizin dediğiniz kampanyayı yaparım.ayrıca %20 kuponu kullandırmıyor.
Krediler ile düşen fiyatın ne kadarını iade ediyor bilmiyorum.
%50 olanı denk getirmek bence en mantıklısı süreli oluyor %30 üstüne ekliyor %40 %50 yapıyor 4dk içinde alırsan