Neler Yeni

Temu Sepetim Gümrüğe Takılır Mı?

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
Sadece kırılmaz cam ve kılıf alıp çıkacaktım minimum sepet kuralı var diye böyle bir sepet yaptım gümrüğe VS takılır mı?
Koca ülkede 14T Pro Telefon için şu eklediğim kılıf ve seramik kırılmaz cam yok, Amazon da Almanya'dan gelen 500TL üstü burada bu fiyat da...
Sepetim öyle böyle bu şekil de oldu arkadaşlar siparişi vereyim mi sorun yaşar mıyım?

Ekler

• temu.PNG
    temu.PNG
    252.2 KB · Hit: 38

prmdmnn

80+ Bronze
Gümrük memurlarının canları isterse takılabilir ama normal koşullarda takılmaması lazım.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Melih Baygör
yaşamazsın. zaten sorun yaşayacağın miktar olduğunda temu sipariş vermene izin vermiyor.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mahir Cengiz
Sadece kırılmaz cam ve kılıf alıp çıkacaktım minimum sepet kuralı var diye böyle bir sepet yaptım gümrüğe VS takılır mı?
Koca ülkede 14T Pro Telefon için şu eklediğim kılıf ve seramik kırılmaz cam yok, Amazon da Almanya'dan gelen 500TL üstü burada bu fiyat da...
Sepetim öyle böyle bu şekil de oldu arkadaşlar siparişi vereyim mi sorun yaşar mıyım?
Takılmaz

lillagol37

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gümrük memurlarının canları isterse takılabilir ama normal koşullarda takılmaması lazım.
yaşamazsın. zaten sorun yaşayacağın miktar olduğunda temu sipariş vermene izin vermiyor.
Fiyat olarak kurala uygun, ondan ben de sorun olacağını sanmıyorum ama sadece merak ettiğim şu arkadaşlar 5 ürün siparişi 1 ay da 1 verilebiliyor diyorya.
Benim aldığım tarak setin de 1'den fazla ürün var o sorun yaratır mı 5 sipariş verdim ama ürünler 5'i geçiyor yani bu sorun olur mu?

prmdmnn

80+ Bronze
Fiyat olarak kurala uygun, ondan ben de sorun olacağını sanmıyorum ama sadece merak ettiğim şu arkadaşlar 5 ürün siparişi 1 ay da 1 verilebiliyor diyorya.
Benim aldığım tarak setin de 1'den fazla ürün var o sorun yaratır mı 5 sipariş verdim ama ürünler 5'i geçiyor yani bu sorun olur mu?
Sipariş olarak sıkıntı yaşamazsın, 6. sipariş verirsen sıkıntı yaşarsın. Önemli olan siparişin tutarı.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mahir Cengiz
Ayda 5 paket hakkın var temuda siparişleri sığıyorsa tek bir pakete sığdırıp gönderiyor problem olmaz merak etmeyin.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Ege
Takılmaz ve umarım eşofman da sorun yaşamazsın küçük gelmesi gibi

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Tuğra
Takilmaz ama en kötü yasayacagin durum eğer bu ay içinde 5 sipariş ettiysen ve bu 6.siysa siparişin gümrükte bu ay sonuna kadar bekler sonra işleme girer oyle gelir.

Top Bottom