bu kz serisiniden en alınabilir olanı bu mu acaba başka alınabilecek var mı acaba (ilk defa deneyeceğim)Dostlar selamlar, asıl alacağım şey kulaklık ve yanında birkaç bir şey daha alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
İndirim sayfası geldi de kulaklık var mıdır burada bakıyorum daArama kısmına discount777 yazıp bakar mısın? Kampanya sana açılırsa kulaklığı çok daha uyguna getirebilirsin.
Hocam ben de bayağı bir araştırdım bunu öneriyorlarbu kz serisiniden en alınabilir olanı bu mu acaba başka alınabilecek var mı acaba (ilk defa deneyeceğim)
o küçücük kulak içi süngerlere paramı verilir?Dostlar selamlar, asıl alacağım şey kulaklık ve yanında birkaç bir şey daha alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.
o parayla döner alıp karnımı doyurup günü kurtarırımÖnerilere açığım hocam
Ben görmüştüm lakin kişiye özel ürün öneriyor diye biliyorum.İndirim sayfası geldi de kulaklık var mıdır burada bakıyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben de bayağı bir araştırdım bunu öneriyorlar
Hiç kullanmadım hocam. Bende daha iyi diyenler var diye almıştım. Deneyimleyip göreceğimHocam sunger daha once kullandiniz mi bilmiyorum ama cok yuksek bir kesim sungerlerden hic memnun degil. Siz memnunsaniz bir sey diyemem tabi.
ben kz zs10 pro 2 alacağım baya yeni bir kulaklık. şuan truthear hexa kullanıyorum ilk defa kz ürününü alacağımbu kz serisiniden en alınabilir olanı bu mu acaba başka alınabilecek var mı acaba (ilk defa deneyeceğim)