Neler Yeni

Temu Siparişim Gelir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin
merhaba dostlar
bugün temu gibi bi yurtdışı sitesinden ilk defa alısverıs yaptım. tüm ödemem 1502 tl tuttu. bu 2 ürün gümrüğe takılır mı sizce?

1730922193820.png

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
merhaba dostlar
bugün temu gibi bi yurtdışı sitesinden ilk defa alısverıs yaptım. tüm ödemem 1502 tl tuttu. bu 2 ürün gümrüğe takılır mı sizce?

Alıntıyı görüntüle
Hayır bir sıkıntı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanada bir açıklık getireyim 30 euro sınırı Verginin eklenmediği fiyat zaten o sınırı geçemezsin temu uyarıyor

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
Temu Türkiyedeki kısıtlamaların farkında ve buna yönelik süzgeçten geçirerek ürünleri bizlere sunuyor. Alım yaparken de bir sıkıntı olmaması için azami sınırları aştırmıyor. Gelecektir. Ben de o şekilde sipariş vermiştim yakın vakit geldi gelecek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkür ederim dostlar :peepokalp:

Temu Türkiyedeki kısıtlamaların farkında ve buna yönelik süzgeçten geçirerek ürünleri bizlere sunuyor. Alım yaparken de bir sıkıntı olmaması için azami sınırları aştırmıyor. Gelecektir. Ben de o şekilde sipariş vermiştim yakın vakit geldi gelecek.
nekadar sürede ulaştı size

PANTÜRK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Taşdemir
teşekkür ederim dostlar :peepokalp:

nekadar sürede ulaştı size
ulaşmadı benden önce ulaşacak arkadaşlar var 1 haftayı geçti benim. Uçak havalandı yazıyor, bu bildirimden itibaren bir güncelleme almadım. Bu bildirim gece 4-5 gibi gelmişti. Ne zaman gelir göreceğiz.

Top Bottom