Temu Siparişim Gelir mi ?

Reaksiyon skoru
165
merhaba dostlar
bugün temu gibi bi yurtdışı sitesinden ilk defa alısverıs yaptım. tüm ödemem 1502 tl tuttu. bu 2 ürün gümrüğe takılır mı sizce?

1730922193820.png

merhaba dostlar
bugün temu gibi bi yurtdışı sitesinden ilk defa alısverıs yaptım. tüm ödemem 1502 tl tuttu. bu 2 ürün gümrüğe takılır mı sizce?

Alıntıyı görüntüle
Hayır bir sıkıntı olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanada bir açıklık getireyim 30 euro sınırı Verginin eklenmediği fiyat zaten o sınırı geçemezsin temu uyarıyor

Temu Türkiyedeki kısıtlamaların farkında ve buna yönelik süzgeçten geçirerek ürünleri bizlere sunuyor. Alım yaparken de bir sıkıntı olmaması için azami sınırları aştırmıyor. Gelecektir. Ben de o şekilde sipariş vermiştim yakın vakit geldi gelecek.

teşekkür ederim dostlar :peepokalp:

Temu Türkiyedeki kısıtlamaların farkında ve buna yönelik süzgeçten geçirerek ürünleri bizlere sunuyor. Alım yaparken de bir sıkıntı olmaması için azami sınırları aştırmıyor. Gelecektir. Ben de o şekilde sipariş vermiştim yakın vakit geldi gelecek.
nekadar sürede ulaştı size

teşekkür ederim dostlar :peepokalp:

nekadar sürede ulaştı size
ulaşmadı benden önce ulaşacak arkadaşlar var 1 haftayı geçti benim. Uçak havalandı yazıyor, bu bildirimden itibaren bir güncelleme almadım. Bu bildirim gece 4-5 gibi gelmişti. Ne zaman gelir göreceğiz.

Geri