enteresan kiminin ki 8 gün de geliyor aga 14 gün nerede bekledi gümrük kısmında mı14 gun guncelleme almiyordu benim paket bugün guncelleme aldi sen 3 gunu dert ediyorsun
Aynen gümrük terminali kısmındaenteresan kiminin ki 8 gün de geliyor aga 14 gün nerede bekledi gümrük kısmında mı
evet apexle aynı gün sipariş verdim apex bugün uçak hareketlendi diyo f75 2 gündür gümrükte şuan klavyem kırık acaba idarelik klavye alsam mı diye düşünüyorum bilsem ne kdar süre de geleceğini ona göre hareket edeceğim .DHızlı gelmiş seninki tr ye
SS atabilir misiniz?Aynen gümrük terminali kısmında
Bende alma f75 geli 1 haftayaevet apexle aynı gün sipariş verdim apex bugün uçak hareketlendi diyo f75 2 gündür gümrükte şuan klavyem kırık acaba idarelik klavye alsam mı diye düşünüyorum bilsem ne kdar süre de geleceğini ona göre hareket edeceğim .D
7 Kasım'dan beri hiç guncelleme yoktu bugün güncellendiSS atabilir misiniz?
Merhaba hangi aşamada gümrükten geçip MNG’ye evinize teslim olması için verildi ve MNG’ye verdiğinizde takip için SMS geldi mi7 Kasım'dan beri hiç guncelleme yoktu bugün güncellendi
usta senin ki mng de sorun olmuş herhalde 11 gün7 Kasım'dan beri hiç guncelleme yoktu bugün güncellendi
Mng SMS atıyor kargo dağıtacağı zaman.Merhaba hangi aşamada gümrükten geçip MNG’ye evinize teslim olması için verildi ve MNG’ye verdiğinizde takip için SMS geldi mi
Valla bilmiyorum 3-5 kere talep oluşturdum cevap gelmedi bugün güncellendi ve demin elime ulaştı(aras bu arada)usta senin ki mng de sorun olmuş herhalde 11 gün
güle güle kullan kralMng SMS atıyor kargo dağıtacağı zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bilmiyorum 3-5 kere talep oluşturdum cevap gelmedi bugün güncellendi ve demin elime ulaştı(aras bu arada)