Yardım Temu siparişinde garip kargolama

Reaksiyon skoru
2
Temudan 4. Siparişimi verdim ilk ikisi 12 günde elime ulaştı. Yeni siparişlerimin birisi neredeyse 20 gün oldu hala gümrük yazıyor. Bu durum önceki siparişlerde başıma gelmemişti bu durumu yaşayan biri varmı süreç nasıl ilerliyor?

Ekler

• Screenshot_20250218_094354_Temu.jpg
    Screenshot_20250218_094354_Temu.jpg
    389.1 KB · Hit: 59
  • Screenshot_20250218_094338_Temu.jpg
    Screenshot_20250218_094338_Temu.jpg
    329.6 KB · Hit: 57
Temudan 4. Siparişimi verdim ilk ikisi 12 günde elime ulaştı. Yeni siparişlerimin birisi neredeyse 20 gün oldu hala gümrük yazıyor. Bu durum önceki siparişlerde başıma gelmemişti bu durumu yaşayan biri varmı süreç nasıl ilerliyor?
Oluyor öyle geçen aras ile 5 günde kargom geldi ptt ile 15 gün bekledim kargolanmasını 20 günde ulaştı

Müşteri hizmetine yaz biraz konuş botla sonra beni insana bağla de, müşteri temsilcisine eğer paket yola çıkmazssa temu hesabımı sileceğim diye tehdit et hızlanıyor süreç

Müşteri hizmetine yaz biraz konuş botla sonra beni insana bağla de, müşteri temsilcisine eğer paket yola çıkmazssa temu hesabımı sileceğim diye tehdit et hızlanıyor süreç
Adamlar en son kendileri silecekler hesabı 10 gündür darlıyorum😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye zaten apayrı bir süreç hocam :D
Malesef gerçekten öyle

Oluyor öyle geçen aras ile 5 günde kargom geldi ptt ile 15 gün bekledim kargolanmasını 20 günde ulaştı
Gümrükten çıktı gümrüğe girdi bidaha çıktı birdaha girdi felan hiç karşılaşmamıştım benim için garip bir deneyim oldu

Gümrükten çıktı gümrüğe girdi bidaha çıktı birdaha girdi felan hiç karşılaşmamıştım benim için garip bir deneyim oldu
Aliexp'ten sipariş verdim, bu aralar gümrükte problem var heralde. 5 farklı ürünüm 5'ide gümrüğe girdi, gümrükte sorun oluştu dendi, 1-2 gün sonra tekrar gümrüğe girdi ve geçtiler. Gelir elbet.

Aynı süreç bende de var geç de olsa geliyor çok takmayın 😀

Aynı süreç bende de var geç de olsa geliyor çok takmayın 😀
Hadi inşallah😂

Aliexp'ten sipariş verdim, bu aralar gümrükte problem var heralde. 5 farklı ürünüm 5'ide gümrüğe girdi, gümrükte sorun oluştu dendi, 1-2 gün sonra tekrar gümrüğe girdi ve geçtiler. Gelir elbet.
İnşallah teşekkür ederim

Yeni güncelleme sanırsam bu işte bi kandırmaca var heh dedim istanbula geldi 2 günde gelir dedim. Sonra yük terminali dedi ıvır zıvır dedi ulen dedim daha önce zaten gelmişti gümrüğe veriyordunuz şimdi beyan edildi yazıyor felan garip garip süreçler kafam yandı😂

Ekler

• Screenshot_20250225_070402_Gallery.jpg
    Screenshot_20250225_070402_Gallery.jpg
    292.9 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,380
Üyeler
184,621
Son üye