Neler Yeni

Temu size de iğrenç geliyor mu

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Yağmur
Temu ismini gördükçe miğdem bulanıyor size de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu kişi sevsede bı hate kitlesi var ben ben hate kısmındayım ya reklamları olsun ürünler ve yalan şeyleri nedense çok sinirime gidiyor çoğu kişi siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyor bence içindeki ürünler hem kalitesiz hem yalan reklam görmekten bıktım her davet de indirim fln herkesi çekmek için her şeyi kullanıyorlar bana miğde bulandırıcı geliyor temu çoğu kişi kaliteli ürün aldım dese bile bi kaç gün sonra kırılanı gördüm ve en son yaşadığım şeyden beri uygulama tamamen iğrenç geliyor bi kızı olmama rağmen karşıma +18 bir şey çıktı ve miğdem bulandı size göre nasıl bence kötü bi alışveriş yeri yüzüne bakmam

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
berkay
Temu ismini gördükçe miğdem bulanıyor size de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu kişi sevsede bı hate kitlesi var ben ben hate kısmındayım ya reklamları olsun ürünler ve yalan şeyleri nedense çok sinirime gidiyor çoğu kişi siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyor bence içindeki ürünler hem kalitesiz hem yalan reklam görmekten bıktım her davet de indirim fln herkesi çekmek için her şeyi kullanıyorlar bana miğde bulandırıcı geliyor temu çoğu kişi kaliteli ürün aldım dese bile bi kaç gün sonra kırılanı gördüm ve en son yaşadığım şeyden beri uygulama tamamen iğrenç geliyor bi kızı olmama rağmen karşıma +18 bir şey çıktı ve miğdem bulandı size göre nasıl bence kötü bi alışveriş yeri yüzüne bakmam
reklamları engelleyin ve uygulamayı yüklemeyin. Böylelikle sorununuz çözülmüş olur

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam, birazcık takmışsınız gibi. Reklamlara "ilgilenmiyorum." deyin ve Temu ile ilgili gördüğünüz içeriklerede "ilgilenmiyorum." deyin ve biraz sakin olun :D
Uygulamaya bı gıcığım kafayı yemiş olabilirim evet
reklamları engelleyin ve uygulamayı yüklemeyin. Böylelikle sorununuz çözülmüş olur
Ya engellesem bile çıkıyor bende anlamıyorum forumda bile temu temu görüyorum miğdem bulanıyor

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
berkay
Uygulamaya bı gıcığım kafayı yemiş olabilirim evet

Ya engellesem bile çıkıyor bende anlamıyorum forumda bile temu temu görüyorum miğdem bulanıyor
diğer arkadaşların da dediği gibi . Sizinkisi takıntı olmuş artık , tek sıkıntınız bu olsun boşverin :PeepoLeave:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Yağmur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer arkadaşların da dediği gibi . Sizinkisi takıntı olmuş artık , tek sıkıntınız bu olsun boşverin :PeepoLeave:
Ya uygulama ilk çıktığından beri dert oldu bana ya bi uygulamaya da kafayı yemeye başladım iyice jcjdjcjdncjsjd tek dert bu olsa tabi <3

• Hahaha
Reaksiyonlar: ZEO.

CupOk

80+ Bronze
+18 şeyi diyorsan o reklamdan çıkmadı uygulama içi gördüm karşıma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon da kullanmayı tercih etmiyorum
Bu temunun ücretsiz klavye geyiği gerçek mi ben de çok görüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular