❌İndirim Bitti! - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

İlk yöntemde temu sitesine girip mi hesap açıyoruz yoksa direk gmail mi açıyoruz?
hocam tam olarak bilmiyorum bunu ajazz aj159 pro konusundan alıntı olarak ekledim ordan gelen arkadaşlar yardımcı olabilir

güzel konu takip attım

sürekli yukarıda kalması gereken bir konu

Çok iyi fırsat bi 500 sayfa olur bu konu

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

103 tl dediğin vergilerle 730 küsür oluyor değil mi?
Evet hocam

podcast ekipman paketini mikrofon olarak bilgisayarda kullanabilir miyiz?

takip

https://tr-tr.facebook.com/ads/library/ meta reklam kütüphanesinde temunun aktif reklam verdiği hesaplardan arama yapabilirsiniz saçma bir şekilde aramama rağmen genellikle çok zor bulunuyor filtrelemeler iyi çalışmıyor aradığınızı bulmanız zor olabilir ama burdan bulup konuda görmediğiniz ürünler olursa yazın ekleyelim bana da yardımcı olmuş olursunuz.

hocam şey
bu da varmış :/

1739582121240.png

Mouse için birden çok link var ,farklı satıcılara ait ,hepsini eklemen lazım. Hepsi herkeste olmuyor ve stok durumu da aynı olmuyor.

Mouse için birden çok link var ,farklı satıcılara ait ,hepsini eklemen lazım. Hepsi herkeste olmuyor ve stok durumu da aynı olmuyor.
hocam temu üzerinde ki reklamların hepsi tek satıcının tek ürünü değil mi şuana kadar ajazz aj159 pro için verdikleri reklamlara baktım hepsi aynı satıcının ürününe yönlendiriyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,968
Üyeler
175,139
Son üye
can3553
Geri